Eğitim & Kariyer Büyük şehirde kolay iş bulabilir miyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Küçük şehirdeyim iş asla yok Ankara’ya taşınsam rahat iş bulabilir miyim? Büyük şehirde kolay iş bulabilir miyim? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 10 ay Eğitim & Kariyer konusunda 673 cevap paylaştı. İlk önce marketlerde bulursun da Ankara da tanıdık bar mı konaklama da önemli 0 2 Yorumla Soran 10 ay Market şok a 101 mi Yorumla Sitemkarım 10 ay Onlar da var çağdaş Migros carfoursa larda var market çok önemli olan konaklama Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay İstanbul da bulursun Ankara 'yı bilmem olduğun şehirde de internetten home Office iş ilanlarına baka bilirsin 0 4 Yorumla Soran 10 ay İstanbul’da yaşamak zor değil mi Cevap sahibi 10 ay Ya İstanbul u falan kalmadı büyük şehirlerin hepsinde zor Soran 10 ay Gerçi haklısın küçük yerlerde bile kira 15’den başlıyor Cevap sahibi 10 ay Sen şu home Office işi bir düşün
or_ak Takip Et Yoda Yaş: 38 10 ay Mesleğin nedir bu arada kalacak yerin yoksa mantıklı değil 0 0 Yorumla
tençorapkokusu Takip Et Xper 6 Yaş: 39 10 ay İş imkanı daha fazla olurda Ankara'da sanayi yok tekstil yok vs vs.Başka şehir düşün. 0 0 Yorumla
cavemanxy Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Hangi sektörde iş arıyorsun? 0 1 Yorumla Soran 10 ay Sekreterlik, ofis işi düşünüyorum Yorumla
GoldenFireBall_06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Eğitim & Kariyer konusunda 475 cevap paylaştı. Bulursun büyük şehir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İlk önce marketlerde bulursun da Ankara da tanıdık bar mı konaklama da önemli
Market şok a 101 mi
Onlar da var çağdaş Migros carfoursa larda var market çok önemli olan konaklama
İstanbul da bulursun Ankara 'yı bilmem olduğun şehirde de internetten home Office iş ilanlarına baka bilirsin
İstanbul’da yaşamak zor değil mi
Ya İstanbul u falan kalmadı büyük şehirlerin hepsinde zor
Gerçi haklısın küçük yerlerde bile kira 15’den başlıyor
Sen şu home Office işi bir düşün
Mesleğin nedir bu arada kalacak yerin yoksa mantıklı değil
İş imkanı daha fazla olurda Ankara'da sanayi yok tekstil yok vs vs.
Başka şehir düşün.
Hangi sektörde iş arıyorsun?
Sekreterlik, ofis işi düşünüyorum
Bulursun büyük şehir
Bulabilirsin rahatlıkla
Bulunur.
Bulabilirsin