Yorumunuz nedir? Alay mı ediyor, yoksa normal akışına mı döndü?

Amacı iş yerinde dikkat çekmek değilse, acaba benim ona olan ilgimin devam ettiğin ölçmek için bu şekilde davranıyor olabilir mi?
Islık çalması gibi bazı davranışları konusunda onu sürekli uyarıyorum çünkü rahatsız oluyorum. Ya da birinden onu uyarmasını istiyorum. Unuttuğunu söylüyor ve alışkanlığı veya dik başlılığı yüzünden bir tartışma çıkıyor. "İstediğim gibi davranıp konuşurum, kimse karışamaz," diye cevap veriyor.
Aracı olan bir arkadaşı vasıtasıyla, bir kadına arkadaşlık teklifi gönderdim. Kadın, "gerek yok abla" diyerek bu teklifi reddetti. Aracı arkadaşı önce "konuştuğu biri var galiba" dedikten sonra ilgilendiğim kadından net cevap almak için tekrar aracı arkadaştan haber gönderdim. Aracı arkadaş "konuştuğu biri varmış" dedi. Reddetmeden sonra yaklaşık iki hafta boyunca benimle hiçbir şekilde iletişim kurmadı, yüzüme bile bakmadı.
Üçüncü haftada, çalıştığım departmana geri verdiler, bana selam vererek iletişim kurmaya başladı. Ben selamını almadım. Daha sonra aracı arkadaşına “Selam veriyorum, almıyor” şeklinde bir şeyler söyledi. Aracı arkadaşı, "selam verilince alınmaz mı?" Diye cevap verdi. Ardından, bu kadın ve aracı arkadaş yan yana geldiklerinde kendi aralarında bir şeyler konuştular ama ne dediklerini tam anlayamadım. Muhtemelen selamı neden almadığımı konuştular diye düşündüm ya da ben öyle algıladım.
Sonraki hafta, aracı arkadaş benden malzeme alırken “Malzeme sağlam mı?” diye sordu. Reddeden kadın ise “Malzeme varsa çalışmış demek ki” dedi. Bu söz üzerine sinirlendim ve kadının yanına giderek “Ne demek istiyorsun?” diye sordum. Hafif gülümseyerek başını aşağı eğik elindeki malzemeyle ilgileniyordu ama cevap vermedi. Bunun üzerine arkadaşına dönerek “Hâlâ orada duruyor” dedi. Sorumu yineleyince bana “Alınganlığın mı tuttu?” dedi. O esnada şef olaya müdahale etti.
Kadın bana hitap ederken “abi” diyor.
Bu kadın dul bir çocuk annesi olduğunu öğrendim.
Güncellemeler
10 ay
Kadına oyun oynayarak ilgi duymak anlaşılır mı? Gülümseyerek zaten öpmemek için kendimi zor tutuyorum beni tahrik etme yumulurum gibi ifadeler nasıl bir algı oluşturur? İnceleyerek, kadına tam bir karadeniz kadınısın endamına hastayım, başörtünü takma şeklin bile karadeniz kadını olduğunu gösteriyor desem?
Yorumunuz nedir? Alay mı ediyor, yoksa normal akışına mı döndü?