Ben yazdım Merhaba ben Sude sahibinden. com da temizlik personeli ilanınızı gördüm ve başvurmak istiyorum ama bu işte tecrübem yok sorun olur mu? Böyle yazdım iyi mi?
İş hayatında dmcmsmmd hemen öğrenme var. Yani yavaş yavaş öğrenmen için kimse bu devirde sana tolerans tanımaz. Sen hızlı öğrenirim de yaparsın halledersin zaten.
Ndncmdmxmzm bak moralini bozmak gibi olmasın ama iş hayatı senin kadar pozitif bir yer değil. Yani herkese körü körüne güvenme. Dedikleri senin için uygunsa yap. Uygun değilse seni tehlikeye atacak bişi ise yapma.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Chatgpt ye yazdır bence
Ben yazdım
Merhaba ben Sude sahibinden. com da temizlik personeli ilanınızı gördüm ve başvurmak istiyorum ama bu işte tecrübem yok sorun olur mu?
Böyle yazdım iyi mi?
Öyle dersen 50% ihtimal bırakırsın reddedilmek için. Daha önce hiç tecrübem yok ama bu işi yapabileceğimden eminim demen daha doğru olur
Ay o zaman da hemen ogrenmemi beklerler 😂 yavaş yavaş zamanla öğrenebilirim
İş hayatında dmcmsmmd hemen öğrenme var. Yani yavaş yavaş öğrenmen için kimse bu devirde sana tolerans tanımaz. Sen hızlı öğrenirim de yaparsın halledersin zaten.
Çok ciddisin ya niye böylesin 😂daha önce de karşılaşmıştık dikkatimi çekmişti bu ciddiyetin😂
Ndmcmmsmcmd ya noktalama işaretleri koyunca öyle oluyo
😂😂ay adam wp ye girmiş bana yazmamış ya gıcık 😂ben de ne hayaller kurmuştum bana aşık olacakti ise alismami bekliycekti of ya 😂
Bir de ismim de güzel yani nasıl dönüş yapmadı anlamadım 😂
Ndncmdmxmzm bak moralini bozmak gibi olmasın ama iş hayatı senin kadar pozitif bir yer değil. Yani herkese körü körüne güvenme. Dedikleri senin için uygunsa yap. Uygun değilse seni tehlikeye atacak bişi ise yapma.
Yardım edebilirim