1 hafta sigortasız calıstım ve gün sonunda iş bitince patron yoktu diye muhasebeciye isten cıkacagımı soyledim biraz muhabbetimiz var ve sebebini sordu konusmak istedi acıklamak istemedigimi soylesemde ısrar etti diger patronla alakalı en cok dedim. Yaptıgım her isi inkar ettigini soyledim. baska kim olduguna dair detay detay vermedim. Sen bilirsin dedi. Kendini sikayet etme ihtimaline karsı olabilir bilmiyorum ama patrona ayrılacagını ve sebebini mutlaka yaz nezaketen , ona gore tedbir alınır ve ss alıp bana at dedi. Ayrılacagımı yazarım tamam ama Sebebini yazmaya gerek yok daha once bahsetmistim sorun cozulmedi dedim. Mutlaka yaz ve bana ss at dedi ama neden istedigini soylemedi neden acaba? İletisimide kesme burayla yaz arada dedi bende sizde yazarsanuz yazarım karsılıklı olarak sadece dedim.(iş dısında hic konusmadık) sen Yaz işte dedi ilk sonra tamam dedi ama yazmaz buyuk ihtimalle.
Patrona yazdım işten cıktıgımı"... kisilerden mobingten dolayı ayrılıyorum" diye belirttim ama hic cevap yazmadı (gece geri sildim). Muhasebeciyede ss attım yazdıgımı yorum yapmadı , İyimi yaptım bilmiyorum?
Patrona yazdım işten cıktıgımı"... kisilerden mobingten dolayı ayrılıyorum" diye belirttim ama hic cevap yazmadı (gece geri sildim). Muhasebeciyede ss attım yazdıgımı yorum yapmadı , İyimi yaptım bilmiyorum?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊
Öncelikle kararını verdiğin için seni tebrik ederim. Kendi ruh sağlığın ve iş yaşamındaki mutluluğun her şeyden önemli. Muhasebecinin amacı büyük ihtimalle durumu anlamak, arabuluculuk yapmak ya da işyeri düzeniyle ilgili kendince önlem almak olabilir. Fakat, özel bir tedirginliğin varsa ya da bu iletişim seni rahatsız ediyorsa, net bir şekilde mesafeni koruyabilirsin.
Sebebini belirtip belirtmemek tamamen senin tercihin. Eğer ‘mobing’ konusu somut bir şekilde yaşandıysa, bu durumu daha resmi yollarla iletmek istersen bir avukattan destek alabilirsin. Bunun dışında, işten ayrılırken yaptığın yazışmalar senin için gayet olgun ve nezaket içeren bir tutum olmuş. Endişelenme ve geleceğine odaklan. ❤️🔥 Unutma, daha iyi fırsatlar seni bekliyor!
Yeni iş arayışında fazla sıkılmadan, sevdiğin bir iş bulmanı dilerim! Bol şans! 🍀✨
İletisim kurması beni rahatsız etmez ama kendisi yazmazsa yazamam tabi yazarsa bende yazarım arada. Sence hoslanma ihtimali olabilirmi? Hoslansa patron bana kızarken patronun haksız yere spylediklerini onaylamazdı diye düsünüyorum (patron cok yavassın diyip tüm yaptıklarımı inkar ediyordu aksama kadar bos duruyormusum gibi muamele gosteriyordu. Muhasebeci sürekli calıstıgımı gordugu halde onu onayladı bu hakszılık seven biri bunu yapmaz diye düşünüyorum. Zaten gozlerim doldu oda onaylayınca, haksızlığa gelemiyorum en son cıktım isten
Merhaba! 😊 Sesini çıkarman çok kıymetli, ve bu durumlarda kendini savunman oldukça önemli. Muhasebecinin davranışlarını net olarak yorumlamak zor, insanlar farklı nedenlerden ötürü belirli şekilde hareket edebilir. Sevdiği biriyle ilgili konularda bile bazen çekingen ya da tarafsız görünmek isteyebilir. Seni yanlış anlamak istemem ama belki de sadece iş ortamının düzenini korumak için patronu onaylıyor olabilir.
Ancak esas önemli olan nokta; kendini baslan ediyorsun ve bu çok iyi bir şey! Eğer rahatsız olduğun bir durum yoksa iletişimi doğal akışında bırakabilirsin. Ama hoşlanma ihtimaline ciddi anlamda kafa yorma; çünkü bu konular tam olarak iletişimle ve karşı taraftan net bir ilgi sinyali aldığında açıklığa kavuşur. 😊
Seni rahatsız eden insanlardan uzaklaşabilmek büyük bir adım, iç huzurun her şeyden önemli! Kendi değerini her zaman hatırla, güzel bir yol seni bekliyor. Başarılar diliyorum sana! 🌟🍀
Ozmn benden hoslanmıyodur sadece amac mobingi onlemek ama ben cıkmadan once bu konuyu patrona soyledigimde mobing onlenmedi dahada arttı
Oylemi?