2 yıllık sigortacılık bankacılık (sigortacı acmak)
2 yıllık grafik tasarım ( sosyal medya alanına yönelmek işletmelerin çekimlerini medyalarını yönetmek)
2 yıllık grafik tasarım ( sosyal medya alanına yönelmek işletmelerin çekimlerini medyalarını yönetmek)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hepsi çöp meslek 2 seneni çöpe atmak istiyorsan oku
baska ne olabilir? tekliflere açığım iki yıllık istiyorum
Onu kendin bul ama bu yazdıkların çöp meslek. Örneğin sigortacı olmak için okuma yazma bil yeter ya da bir firmada sosyal medya işi alacaksan pahalı ekipmanın araban ekibin vs olmalı bak diplomam al işe dersen götüyle gülerler sana
sigorta acentesi açmak istiyorsan en az 2 yıl üni okuma şartın var sigortacılık bölümünde , ve 1.5 yıl birinin yanında çalışma şartın var. yani lise mezunu sigortacı açamıyor ancak bayilik alabiliyor…
sosyal medya uzmanlığını da yanlış anladın influcer değil reklamcılık alanı düşünüyorum işletmelerin reelslerini poslarının cekimlerini yapıp medyalarını yönetmek. yani ben lise mezunu olarak kalmak istemiyorum bi diplomam olsun
Tonla arkadaşım açtı. Bunlar kağıt üzerindeki saçmalıklar git mesleğe bakan yok
Grafik tasarım daha iyi ama artık birçok uygulamayla da sosyal medya işleri yapılabiliyor.
evet o yüzden kararsızım tam anlamıyla yapamıyor yapay zeka falan ama. atıyorum bi restorantın cekimlerini yapıcaksın reels post vb her gün paylaşımlarını yapıcaksın yönetimini yapıcaksın profesyonelce
Yapay zeka fikir vermede başarılı oluşturmada henüz geride ama mezun olana kadar yol alacak yüksek ihtimal onla vakit kaybetme derim. Sabit gelirli ve atanmak niyetindeysen sağlık alanlarına bakmalısın.
sağlık istemiyorum canım. sevmiyorum ondan. ya sigortacılık bankacıkık veya grafik düşünüyorum
Sağlık bende sevmedim hiç zamanında hiç tercih etmemiştim çevreme de sabrın varsa seç derim hep. Grafik daha iyi o zaman ikisi arasındaysan sadece. Bankacılık llisans da pek çok bölüm varken şansı az.
yok sigortacılık bankacılığı sigorta acentesi açmak icin düşündüm abim oto galerici müşterileride var sattığı arabanın müşterisini bana göndercek sigorta icin
Öyle durun varsa o da çok iyi kendi işin olacak güzel fikir. Ama ikisi de mutlaka kendi işin odaklı olsun fikrimce. Çünkü özelde artık çok bu alanların çalışanı devlet atamalarında da şansı pek yok.
bende öyle düşündüm zaten grafik tasarımda olsa kendi ajansımı açmayı düşünüyorum
Peki bakalım güzel tercihler dilerim öyleyse başarılar🧜♀️🪄
grafik tasarım okursan sadece o alanı yapabilirsin sigortacı açamazsın, ama sigortscılık okursan sigortacılık acıp eğitim alıp sosyal medya yine yapılır sanki
Evet son dediğin daha mantıklı.
çok kararsızım çokkk
Ikisi de sandığın gibi işler değil
peki ne olabilir baska tekliflere açığım kafam karışık. sigorta acentesi abim açmak istiyor oto galerici o en az iki yıllık okumak gerekiyor ondan seçtim
Abim kendini keşfet senin icinde olanı sen bulacaksın kimse bunu bulamaz
keşfedemiyorum
kararsızım
Yetenekler ilgiler meraklar seni mutlu eden seyler uzerinden düşün
müzik, keman ama yetenek sınavına calısmadım konservatuvara
Düşün bulursun daha reel uygulanabilir
grafik tasarım önü daha açık
evet ama herkes de diyorki yapay zeka vb yapıyor kararsızım
Grafik tasarım dünyada ilk yok olacak meslek 😅
neden peki? yapay zekadan dolayı mı?
ama ben onu okuyup sosyal medya alanı düşünüyorum işletmelerin cekimlerini yapmak reklamlarını yapmak medyalarını yönetmek profesyonelce yapay zeka tam anlamıyla bunu yapamıyor
Senin kendi kararın haklı da olabilirsin ama görsel bir alanda kariyer yapmaya çalışmak şu çağda bana artık çok mantıklı gelmiyor
sigorta acentesi açmak nasıl?
Acente işleri daha mantıklı, tutturabilirsen gerçekten iyi para var
Hepsi iyi
kararsızım tercih yapıcam bir iki güne karar veremiyorum:
Sigortacılık aç nerde açacaksın
izmir’de abim oto galerici o açmak istiyor. en az iki yıllık okumak gerekiyormuş. ama grafik tasarıma da aklım kayıyor daha yaratıcı diye
İyi kara ver 2 side iyi
ay cok kararsızımmmm yaaaaaaaaa
Yaşın kaçç
21 senin?
Benimde aynı
Bence isteğin en çok neyse onun yap
annemler diyoki sigortacılık bankacılık daha kariyer, sosyal medyayı yine aynı anda yaparsın ama iki iş aynı anda zor yani ben birine yoğunlaşmak istiyorum
Sigortacılık iyidir ama zordur
ben zaten 2.5 yıl büyük bi kuyumcuda hem muhasebesine baktım hem tezgahına
Helal sana yaparsın inanırsan her şeyi yaparsın ama
Sana tavsiyem sigortacılık yap iyi para var onda birde zevk alırsın
sosyal medyaya ne dersin işletmelerin cekimlerini medyalarını yönetmek vb
O zor ya işletmeciler para veriyor diye bir şey beğenmiyor
Bizimkiler öyle yani birsz stres ister o iş
sence hangisi daha kariyerli prestijli bi iş grafik tasarım sosyal medya uzmanlığı mı, sigortacılık bankacılık mı (sigorta acentesi açmak)
Ben bunların içinden sigortacılık derdim çünkü en mantıklısı
Senin kafanda ne var
daha yaratıcı kendimi ilerletebilceğim bişey istiyorum
Hepsi iyi iyi yere gelirsin
ettim
Ee sen karar verebildinmi
hayıırrr cok kararsızımmm ona göre ilk tercih sırama onu yazıcam
Sevgilin var mı senin
grafik okursan sigortacı açamıyosun bide ancak sigortacılık okumak gerek
var
Sigortacılık seç
Nerde yaşıyorsun
O nediyor peki
İzmir , ikiside iyi diyor sen seç diyor
Ayn ya seç bencede ama sigortacılık iyidir
Nereye gittin
burdayım bacagıma bakım yaptımda deniz anası deydi pazar günü
kararsızım hala ya sosyal medya mı iyi olur sigortamı iyi olur bilemedim daha rahat serbest zsmanli bi iş istiyorum
He bişey olmaz ya bende çanakkaldeyim
Hımm
çok kötü oldu bacagım ama nası bişey olöaz acillik oldum
Aaa
Geçmiş olsun
sigortacı beni sıkar mı acaba spontane diye, sabah 9 akşam 6 tüm gün ordasın
Sıkmaz ya sen açmıcakmısın zaten
sosyal medya daha serbest ya daha mı mutlu olurum acaba
abim açıcak benim üzerime
Evet o daha serbest
Kaçırma fırsatı
ben maaşlı gibi olcam ama onun şirketi olcak
Keşke benimde öyle abimm olda 😂
ama iş olup olmayacagıda meçhul daha serbest tamam da.
Oda doğru herşeyi iyi analix yap
kuyumcuda calıstım 2.5 yıl sıkıldım, calısma saati uzundu boğuluyordum baskasının yanında calısmaktan artık. ayrıldım sabah 9 akşam 9 u buluyodu cıkıs
Baya geç
saçmaydı iyi maaş alıyodum 45 bin 20 yaşında iyi maaş bence ama yorucu hayatım orada geçiyor
Evet bencede
İyi seç
😓😓😥😭😭
Naptın
daha tercih yapmadım sen neler yaptın
İş güç venimki
iyi
kolay gelsin bende pazartesi günü tercih yaparım artık
Haber ver he
Benş takibe alırmısın
takşp ediyorum zaten mesaj aytım şimdi