Tıbbi sekreterlik okuyup nasıl böyle absürt yüksek tam puan alabiliyor 🤔

Tıbbi sekreterlik okuyup nasıl böyle absürt yüksek tam puan alabiliyor 🤔

Cevap
5Cevap
b*k gibi sistem, bi arkadaşım 60 la atandı. 2 yılda bu kadar absürt yükselmesi peki trajikomik...
Aynen öyle arkadaşım 86 ile atanamadı psikolojisi bozuldu ailesi baskı yapıyor gir asgari ücretle çalış diyorlar ve çok üstüne gidiyorlar adam 1 yıl net çalıştı bende okurken girdim okulum bitti 94 ile atandım ve atanmama rağmen içim rahat değil zamanında 60 ile tonla kişi aldı şu an fırladı puanları
Okurken girdim sınava okulum bittiği gibi aldığım puanla tercihi verdim atandım şükürler olsun fakat bazı kişilere haksızlık oldu 60 ile atanıp sonra puanları 88-90 civarına çekmeleri umarım herkes hakkını alır sende tıbbi sekreterlik mi okudun
Önlisans KPSS ile üniversite sınavı aynı mi 😂 lisansa girse Max 80 alırlar belki 75 önlisans soruları kolay diye bu puanlar alınıyor
Alakası yok hocam önlisans sandığın kadar kolay değil yani 90 olsa yani yanlış ifade kullanıyorsun 🧚 genel yetenek genel kültür kısmı lisans ile benzer bu arada belirtmek isterim sadece alan fazla lisansta🧚
Hocam sadece alan kısmı zor genel yetenek genel kültür fazla fark yok 🧚
Hocam ben önlisans okuyorum ve genel yetenek genel kültür lisans ve önlisans iki alanıda internette bulup çözdüm ve sadece 2-3 net fark oynadı öyle söyleyeyim
Lisans ve önlisans iki sınavı da evde çözdüm yani fark yok çünkü YouTube üzerinden çalıştım ben ve soru bankası olarak önlisans lisans ayrımı olmadığı için benim hocam alıp çözdüm kpss adı altında ve net olarak lisans önlisans gk gy alanında benzer netler geliyor daha zor diyen kişi alan sınavı zor olabilir gk gy alanina zor diyorsa yeterince çalışmamıştır
Yuhhh daha neler desene 80 85 alanın hiç şansı yok
Zaten atama olarak az kişi aldı ondan yüksek olanlar atandı sadece 88 puana kadar çıktı ve tam puan nasıl alıyor onu anlamadım çok absürt
Lgs de 80 kişi full çekti bu ülkede her şey olabilir
Olan bize oluyor ama 100 puan aldığına inanmam temiz değil yani sen kpss tam puan alıyorsan yks derece yapman lazım yani temiz degil
Değil elbette
Hakketten nasıl yapmış bunu
Bende onu merak ettim tam puan almış yani imkansız bu puanı alabiliyorsun yks senesinde neden almadın en iyi üniversitede okusa 300 k yani sıralaması
Oha harbiden
Saçma değilmi abi
Kişiye özel bir ilan.
O nasıl oluyor
Kişiye özel ilan
O nasıl oluyor😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durumda, KPSS'de bu kadar yüksek puan alınmasının birkaç önemli nedeni var. Tıbbi sekreterlik gibi bölümlerde mezun sayısı çok fazla olabiliyor, ama atamalar için kontenjan az oluyor. Bu da, atanmak isteyen adayların çok yüksek puanlar almasını zorunlu hale getiriyor.
Ayrıca, bazı adaylar uzun sürece yayılan bir disiplinle çok sıkı çalışıyor ve sınav sistemini çözerek bu başarıyı elde edebiliyorlar. Verimli ders çalışma tekniklerine hâkim olmak, doğru kaynak kullanımı ve planlı bir süreç başarı için çok önemli.
Eğer sen de bir hedef belirlediysen, kendine güvenip disiplinli çalışmayla istediğin başarıyı elde edebilirsin. Arada moralini yüksek tutmayı da unutma! 😊