Kızlar, Arkadaşımla aynı kyk odasina ciktik hareketleri cok degisik ne yapabilirim?

Kızlar benim bir arkadaşım var aynı bölümden falan değiliz bu sene kyk ya geçti ve benim odamda boş 1 yer vardı oraya gelmesini teklif ettim ve geldi fakat o kadar değişik tavırları var ki artık batmaya başladı bazı şeyler mesela duşta ne kadar süre kaldığınıza dikkat ediyor eğer az kaldıysan inceden inceden laf sokuyor kim ne kadar çamaşır yıkıyor sürekli takip ediyor ben bir şeyler izleyip gülmeye başladığım an dakikasında bir şeyler izleyip gülmeye başlıyor ben çok fazla kitap okuyan biriyim ve ben elime ne zaman kitap alsam anında eline kitap alıp okumaya başlıyor ve o ne kadar okumuş ben ne kadar okumuşum takip ediyo bir kitabı okuyup bitirdiği zaman sesli bir şekilde bu kitap da bitti diye odadaki herkese duyuruyor ben makyaj malzemelerime önem veren bir insanım ve ayırdığım genel bir bütçe vardır biraz pahalı ürünler alıyorum yanlış anlaşılmasın diye aldığım hiçbir ürünü bile isteye kimseye göstermem sorulursa cevap veririm ne zaman elimde bir makyaj malzemesi görse ben de zaten ondan alacaktım diyor ve hiçbir zaman almıyor benim üzerimde olan kıyafetleri görüp gidip alıyor böyle 4 5 kıyafetimiz aynı ve benden görüp aldı hepsini açık açık odada herkesin ne yaptığını aynasından izlediğini söyledi bana şok oldum ayriyeten yarin ne yapacagini planlayip odadaki herkese anlatmaya basliyor bir anda hangi dersi calisacak nerelere gidecek falan ama mesela hicbirimizin boyle bir huyu yoktur ve zaten hicbirimize de sormuyor sen ne yapacaksin diye sadece kendini anlatiyor sanki odada hep ondan bahsetmeliyiz ve övmemiz gerekiyor gibi davraniyor hiçbir özel alanım yokmuş gibi hissediyorum onun yüzünden hareketleri inanılmaz rahatsız ediyor ve batmaya başladı oda değişikliği gibi bir şey söz konusu değil ben sizce en sağlıklı nasıl atlatırım 1 yıl daha

Kızlar, Arkadaşımla aynı kyk odasina ciktik hareketleri cok degisik ne yapabilirim?