Sınıf kinimi nasıl azaltacağım?

Şu dönem aşırı yükseldi çünkü ben lisede çalışkandim hiç çalışmayan etmeyen bir iki kişi vardı (yabancı uyruklu) bizimle yıllarca aynı lisede okuyup en son biz yksde cebellesirken yöse girdiler biri özel bir unide tıp diğeri ecz yazdı beleşe simdide onlara yapılan imtiyazlar la Avrupa'ya gittiler muhtemen story atıyorlar, başka biri güzel bir şirkette uniye bile gitmeden ise başlamış referanslara, diğeri açıktan okudu uniyi bunun ailesinde milletvekili falan vardı öğretmenlik okudu hemencik atandı , dershaneye yazıldım zengin zubbeleri ve özelden gelen 8den beri dershanede olan tiplerle yaristim of ulan of yurt dışından akrabamız geldi birsuru hava cıva yok nusrete gittik, yok tokyoya gitsek, yok İtalya iyi ama Londra'da hırsız çok ya bananee bananeeeee oe velettt , dershanede bir kızla konuşuyorum yiaaa ben şehir dışında okuycam kanzi yasa çünkü babamın birsuru evi var hanii birinide bana verirse anca kalırım bu şehirde yoksa ciks konuşması yapıyor , diğeri babam tr 30. su bu arada Sabancı'ya geçip yatay geçiş muhabbeti falan yapıyor, biri story atmış italyadan ulannnnnn ulannnn kuzenler desen ayrı dert 1 milyon sıralamayla özel unide takılıyor okula bile gitmiyor birgün Uludağ diğer gün Antalya bana öneri veriyor gt lalesi ve kuzenlerimin büyük çoğunluğu özelde hepsi 3iq oezadeler, biride derece yapmış babası doktor mk ben mi yapcam sen yapmiycanda gt lalesii çok pardon aşırı sinirliyim

Sınıf kinimi nasıl azaltacağım?