Alanda iş bulamıyorum markette ya da mağazada çalışmayı düşünüyorum hangisi daha kolay?
Market
Mağaza
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Alanda iş bulamıyorum markette ya da mağazada çalışmayı düşünüyorum hangisi daha kolay?
Cevap
5Cevap
Merhaba, bence markette çalışmak daha zor ve zahmetli yani stres yükü mağazaya göre daha fazla olur.
Market
Magaza daha kolay yaz kış rahat soguk sicak gormezsin onda da ayakta olacan yorulacan ama marketten daha iyi olur
bence tek tek deneyip görmek daha iyi. Bazı mağazalar çok yoğun o zaman yoğun olur daha boş bir yere gir. bazı marketlerde uzakta diye çok yoğun olmuyor veya part time bakarsın ya da cafeye falan bak
Ben markette ve kafede caistim magazayi bilmiyorum bence kafe marketten daha rahat kafe imkanin varsa onu sec
Teşekkür ederim bakayım
Market daha zordur
Markette
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle böyle bir kararı düşünmen, müdahaleci bir hareket 👍 Mağaza ya da market arasında zorluk açısından bir kıyas yapmak biraz senin karakterine ve ilgine bağlı.
Eğer insanlarla yoğun bir şekilde iletişimde olmayı seviyorsan ve ürün tanıtımı yaparken keyif alabiliyorsan mağazacılık sana daha uygun olabilir. Ancak markette çalışmak daha düzenli saatlerle ve tekrarlayan işlerle yürür, bu sana daha az stresli gelebilir.
Deneyim kazanmak için her ikisi de güzel başlangıç noktaları. Enerjini yüksek tutarak bu süreci kolaylıkla atlatabilirsin 😊