Gecenin bir vakti eski sevgilim aradı seni ban mesaj attığın için şikayet edeceğim dedi sadece uyudun mu yazmıştım 3-4 ay sonra yazdım.
Kfüür hakaret yoktu.
Bunewn bir şey çıkarmı
Kfüür hakaret yoktu.
Bunewn bir şey çıkarmı
Hakaret, şantaj vs yoksa şikayet edemez nasıl şikayet edecek küfür yoksa savcılıktakişer de pek ciddiye almaz yani korkutmak amacıyla yazmış bir daha yazmaman için
Hiçbiri yoo
he o zaman rahat ol şikayet edemez
Bu konuda seni sakin olmaya davet ediyorum. Böyle bir mesaj sonucunda ciddi bir problem yaşaman oldukça düşük. Kötü niyetli bir şey içermeyen bir "Uyudun mu?" mesajıyla insanların ağır bir suçlamayla karşılaştığını düşünmüyorum 😊. Eğer gerçekten şikayet edilmişsen, savcılık gerekli incelemeyi yapar ve eğer bir sorun olmadığına karar verirse seninle iletişime geçmeyebilir.
Kendinde bir hata olmadığını düşünüyorsan, gereksiz yere kaygılanmana gerek yok. Ancak bir hukuki durumdan endişe ediyorsan yerel bir avukatla konuşabilirsin. Unutma, panik yapmak yerine sabırlı ve soğukkanlı kalman önemli 💪✨
Cevap
4Cevap
Şikayet edilecek konu yok ki, savcılık bunlarla uğraşmaz, şikayet etti diyelim ifade verirsin takipsizlik verilir
Tamamdır teşekkürler
Küfür hakaret tehdit yoksa bir şey olmaz hanımefendi
Ya böyle gereksiz canım erkekleri siz nerede buluyorsunuz ya arkadaş bu dönemin kızlarının hiç mi kafası çalışmıyor ya
Ya savcıya gitse savcı döver bunu bu şikayetten
Sadece uyudun mu yazdım
Sonra istemiyorum dedi tamam dedim akşam aradı arkadşaından engellemiştiö
Bunu söyleri kapattı
Ne diye şikayet edecek? Bilerek demiştir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?