Çalışırken iş arayacağım, özgeçmişim (cv) nasıl olmalı?

Özgeçmiş konusunda o kadar çok karışık ve çelişkili tavsiyeler var ki, kimi her çalıştığınız şirketi ve tecrübenizi yazmayın diyor, kimisi ise tecrübelerinizi ve çalıştığınız güzel şirketleri yazarsanız artınız olur diyor. Ama bakıyorum ki işe girenlerin birçoğu dandik cv ler ile sadece şatafatlı ve sade bir cv ile girişler yapıyor. Ben satınalma ya da satış destek uzamanı gibi alanlarda iş bakmayı düşünüyorum, tabiki muadili meslekler de olabilir ama nasıl bir cv hazırlamam lazım. Benim cv de adli takip personeli olarak çalıştığım dönemde tahsilat uzmanlığı yaptım 4 yıl onu yazdım, Fabrikada da idari işler de çalıştığım tecrübemi yazdım, noter katibi olduğum dönemde büro memuru olarak yazdım. Sanayi de makine sektöründe satınalma uzmanı olarak çalıştığım alanı yazdım ama bu kadar tecrübeyi yazmak mantıklı mı ya da ne yapayım. Bu yazdığım 2 şirket de yaşadığım sorundan dolayı bizzat istifa etmiştim bu arada, başvurduğum şirketler ararlarsa ne kadar dürüst ve etik olurlar bilmiyorum. Fabrikada idarei işler de çalıştığım dönemde ben 20 li yaşımdaydım bu arada. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim cv konusunda?

Güncellemeler
10 ay
Bu arada maaş beklentimi 38-40 olarak belirlemek istiyorum çünkü üstünü zaten kimse vermez, altına da çalışılmaz. Zaten şu an düşük alıyorum.
Çalışırken iş arayacağım, özgeçmişim (cv) nasıl olmalı?