Gerçeği sakladım bunu nasıl saklamaya devam edicem ya?

Ben işten ayrıldım. Bizim yanımızdaki mekanda kavga çıktı eşler arasındaymış benim tek gördüğüm bıçak çıkaran bir adamdı kalabalığın ortasında. Hızlıca oraya gidip kendimi koruyabileceğim ve vurabileceğim bir şeyle oraya gittim bir garson daha oradaydı tanıyormuş konuşarak adamı ikna etmeye çalışıyordu başka biri adama sandalye geçirmek üzereydi adam durdu ben gittiğimde. Olay dağıldı. Sonrasında patronun kardeşi bize artistlendi en çok da bana üzerime yürüyüp tezgaha vurdu defalarca siz kimden izin aldınız diye. Söz de beni koruyor yersen. Orada sigortasız çalışıyordum ve bu benim için son nokta oldu çünkü birincisi övünmek için demiyorum diğerlerinden iyiyim. Herkes minyon ve limonata doldurma gibi şeyleri dahi ben yapıyorum yarma değilim ben de ama sporcuyum. Müşterilerle aram iyi ama elime bir türlü terminal geçmiyor yani yükselme payım hiç yok orada çoğunluk kadınız bu arada ama bottom b*tch ben oluyorum yani eşitsizlik var ben işimi layığıyla diğerlerine göre yaptığım için. Ben bunu işi bıraktım değil de benim yerime birini buldular gelme dediler diye aktardım bugün sevgilimle paramı talep etmeye gidince benim kavgaya karışmak üzere olduğum bilgisi ve o üzerime yürüme yayılırsa iyi olmaz

Gerçeği sakladım bunu nasıl saklamaya devam edicem ya?