Müdürümle aramda geçen adı olmayan şey?

26 yasındayım 40 yasında evli müdürüm var bana karşı çok ilgiliydi işte her iş cıkışı arıyordu ama bir şey yaşamak icin değil üzülceğimizi söyliyordu heyecanlandıgını cok etkilendiğini söylemişti sonu olmayacagını ama yinede eve bırakayımmı seni hayır yanlıs olur dedim haklısın dedi ama yine aradı işle ilgili hep yanımda oldu ağladıgımda vs geçen hafta cuma günü en son aradı beni annemler yoklar biliyor bunu caymı koyuyorsun dedi yokartık dedim sonra konu geçince sizin ordayım sana yemek getiriymmi dedi ciddimisiniz dedim şaka ded ama yani resmen gel desem gelicrkti bende üzüldüm bana bu gözle bakmanıza dedim hayır hayır şakaydı falan dedi sonra bi ertesi günü iş cıkışı yine aradı işte işle ilgili konustuk sonrada şey dedi sürekli aradıkça bağlanıcaksın böyle olmasın hani bakarsın bir hafta hiç konusmayız bakarsın diğer hafta 2 gün konuşuruz arkadaşız dedi bende her gün arayınca ilişki gibi oluyor zaten dedim oda böyle diyince dhaa kötü oluyorum ahlaki açıdanda uygun değil falan dedi işte karar aldı herhalde kendi kendine bu hafta beni 1 kez bile aramadı ama ben onu çok özlüyorum:(( 😓😓😓

Müdürümle aramda geçen adı olmayan şey?