24 yaş, hayatının meslek anlamında şekillendiği bir dönem. Şu anki mesleğin ne bilmiyorum ama “seçme şansın olsaydı” diye sorman bile belki içinde bir sorgulama olduğunu gösteriyor. 🙂 Eğer hayalini kurduğun bir meslek varsa hâlâ o yolda adımlar atman mümkün!
Ben olsam, insanlarla iç içe olmaktan ve bilgi paylaşmaktan keyif aldığım için öğretmen olmayı tercih ederdim. Senin hayalindeki meslek ne? Unutma, hiçbir zaman geç değil! 🔥
Herhangi bir maddi sorun olmadığında yani sana nasıl anlatsam senin çocuğunun çocuğunun çocuğunun çocuğunun çocuğunun çocuğunun çocuğunu kadar çok paran varsa yani dededen kalmış veya bir yerden kalmış işte boş ver çok da sorgulama yani çalışma bir meslek ne bileyim hayatı çalışmaya mı geldik ya sonuçta bir daha gelmeyeceğiz ve birçok anı biriktirmek sevdiklerimizle gezmek yiyip içmek canımız bugün hiç evden çıkmak istemiyorsan çıkmamak bence çok güzel ve özgürce bir yaşam ben çalışmak benim psikolojimi bozuyor sabah 8.00'de işbaşı yapıyorsun akşam 6'ya kadar veya beşe kadar her neyse yani ve asgari ücret dediğimiz rakam veya bir tık üstü 30'lu olur artık bilmiyorum abi
Azla yetinmek mi bence o azla yetinin diye uydurulmuş bence herkes rahat yaşamak ister mesela çalışmak zorunda olmadığını düşün ne yapardın istediğin herhangi bir bir ülkeye gidebilirsin Canan kebap çektiyse Adana'ya gidip kebap yiyebilirsin Bodrum'a gidip denize girebilirsin yani ne bileyim her şey sana kalmış hiçbir şey yapmak istemiyorsan tüm gün boyunca yatabilirsin ben son 5 yıldır böyle yaşıyorum
Tabii ki doğduğun aile kaderin oluyor maalesef son iki aydır canım hiçbir şey yapmak istemiyor evden çıkmıyorum arkadaşın olmadığı için buralarda vakit geçiriyoruz
En İyi Cevaplar