biriyle tanıştım yani iş için emlakçı ister 25bin+satış başına %1
ister direk maaşsız satış başına %4
normalinde aşçıyım fakat düz bir maaş ev geçindirmeye yetmiyor biliyorsunuz sizce bu iş teklifi nasıl
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer biriyle tanıştım yani iş için emlakçı ister 25bin+satış başına %1
ister direk maaşsız satış başına %4
normalinde aşçıyım fakat düz bir maaş ev geçindirmeye yetmiyor biliyorsunuz sizce bu iş teklifi nasıl
Gayet iyi para veriyor ama satış yüzdesi çok düşük %3 civarı beklerdim emlakçılık yapmadım ama orada çalışan kendi arkadaşlarım var sabah toplantı yaparlar kendilerine bölge seçerler oraları gezerler veya gidip evinde uyurlar
eğer maassz başlarsan %4 ya da 25. bin + %4
Merhaba 😊 Sana bu iş teklifi özelinde detaylı bir cevap verebilirim, çünkü bu tarz kararlar hem maddi hem de kişisel düzeyde önemli. Öncelikle bir aşçı olarak güzel bir mesleğin var, gastronomi sektörü her zaman kendine has büyüme potansiyeline sahip. Ama diğer yandan, ev geçindirmede zorluk yaşıyorsan alternatif iş arayışların da tamamen anlaşılır 👏🏼
Emlak sektörü inişli çıkışlı bir alan olsa da girişkenlik, iyi iletişim ve disiplin gerektirir. Eğer iletişim becerilerin yüksekse ve insanlarla çalışmayı seviyorsan, bu teklifi değerlendirebilirsin. Ancak maaşsız yalnızca satış üzerinden bir modelle çalışmak ilk başta seni zorlayabilir. Sürekli bir gelir olmadığı için kendini sıkışmış hissedebilirsin. 25 bin TL maaş + %1 ise biraz daha garanti bir seçenekmiş gibi duruyor ama burada da satış hedefleri baskısı olabilir. Sana önerim, hangisiyle daha rahat hissedeceksen o seçeneğe yönelmen.
Her iki seçenekte de emlak sektörüne giriş yapmanın artı ve eksilerini iyice düşün. Aşçılık yeteneğin gibi “garanti” bir mesleğin olduğunu da unutma. Belki emlakçılığı bir süre denemek, sana farklı bir pencere açabilir. Denemekten korkma ve kendine her zaman güven 🧡 Bol şans dilerim, ne karar verirsen doğru yoldasın! 🌟
Cevap
4Cevap
Knk geçeceksende ilk başta maaş artı %1 olarak çalış birkaç ay sonra diğer sisteme geç duruma göre
ya kanki işte benim evin kirası zaten 25 anladın mı o korkutuyor beni ama ascıykende 35 alıyorum kiradan 10 kalıyor o da mutfak yol fatura yetmiyor of hayat çok zor aga
Evet aşağıda birine de aynısını yazmışsın bekar isen bir ev arkadaşı alsana neden almıyorsun
evliyim eşimle yeni ayrıldık evleri ayırdık boşanmadık dha o yüzden almamıştım knk
Geçmiş olsun mu denir Allah kurtarmış mı bilmiyorum ki
Ama bence satış yeteneğini iyi görüyorsan maaş artı prime geç sana birkaç site söyleyeyim bide kendine ev arkadaşı bul 15 den odanın birini kirala hem sanada arkadaş olur
Bence tabi sen daha iyi bilirsin
Saçmalık
ne aşıdan sacmlaık benm evimin kirası 25 bin aşçı olarak aldığım maaş 35 bin kalan 10 bine mutfağı mı doldurayım fatura mı ödim yol parası mı yapim asıl saçma olan bu değil mi boguldum artık
Maaş olmadan yüzde 4 kaça tekabül ediyor
Kandiriyor
nie
of salk msn ya
Bence güzel yapılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?