Kuş sesleri eşliginde çalışıyorum eski iş yerime göre maaş düşük ama çok huzurlu:))

Kuş sesleri eşliginde çalışıyorum eski iş yerime göre maaş düşük ama çok huzurlu:))
mezarlık da çalışıyorsun galiba 🙄
İş yerim yok ki.. Sahadayım.. Bir gün koy.. Birgün. İlçe.. Bir gün şehir.. Neresi olursa '. Yağmur da çamurda köyler çok kötü.. Köpek.. Yılan.. Çıyan. Bir sürü mahlukat çabası. Ama çok zevkli. Bütün gün disardasin.. Her gün farklı lokasyon. Çok insan görüp farklı kişilerle tanışıyorsun.. Isininyamtigin sürece patron de müdür du dert yok.. Disqrdq sürekli goy goy yapıyorsun. Saç sakal elbise derlerim yok.. Bir çok acıda huzurlu ve eğlenceli.. Ofise gidip müdürü vs görmediğim sürece sıkıntı yok :)))
Hayır. Proje kontrol ediyorum. Eklenen yerleri sisteme giriyorum. Haritalandiriylrum.. Rooot planı yapıyorum.. İlçe ve köylerde ekibi yönlendiriyorum.. Gibi gibi :))
Teşekkür ederim :))
Türk Telekom Bursa Bölge Müdürlüğü'nde güvenlik görevlisiyim. Sabah sekiz akşam altı çalışıyorum. Hafta sonu izinliyim. Çok şükür mutlu ve huzurluyum. Rabbim herkese böyle bir iş ve çalışma ortamı nasip etsin inşallah.
Yüksek değil ama piyasaya göre gayet.
Burası harika görünüyor! 🌿 Kuş sesleri eşliğinde çalışmak insanı gerçekten rahatlatır. Huzurlu bir ortam, yüksek maaş kadar değerlidir. Eski işinden farklı olarak burada kendini daha dengede ve mutlu hissediyorsan, eminim bu huzur ruh hâline olumlu yansıyordur. 🍃 Huzurun kıymetini bil; sağlıklı bir ruh hâli her şeyin temelini oluşturur. 😊
Cevap
29Cevap
işsizim maalesef kolay gelsin
Bizimkinde karga guvercin yilan bocek orumcek fare gibi olasilikli canlilar var maasi dusuk 32.500tl ama rahat iş
Insaat bolgesi (guvenlik gorevlisi)
Tesekkurler ablacim
Huzuru verecek olan mekan değildir, ben genel olarak rahat ederim, ortam rahat değilse de rahat hale bir şekilde geliyor.
Bizimki sıkıcı, araç sesleri falan bazen çok çekilmez bir ortam oluyor...
Huzur çok önemli. Çok yüksek maaş ile çalışıyorum. Ama stres yükü çok fazla
Hmmmm çok hoşmuş iş ortamın, iyi haftalar
benim de huzurlu şükür, İzmir bay sayesinde.
Bazen huzur maaştan önemli.
Benimde huzursuz ama maaş yüksek
Bence huzur daha önemli şu an 150k para alıyorum it gibi çalışıyorum, eskiden memurdum az alıyordum ama resmen hayat vardı
bereketli olsun inşallah, çok güzel bi ortam gibi görünüyor
Park bahçeler müdürümüsün
Benim huzurlu kendi dükkanımız olduğu için
2 aydır çalışmıyorum huzurlu bir ortam arıyorum çünkü önceki isyerimde bı günaydınima bile cevap verilmiyordu
Ne iş yapıyorsun peki
Personele ihtiyaç var mı?
Sabit olmayınca güzel oluyor
Önemli olan da huzurun zaten, boş ver gerisini.
Evden çalışıyorum o yüzden huzurlu
Pazartesi sendromu ne huzuru
Gece huzurlu sabah gergin
Huzurlu ama yoğun.
ikisinin karisimi
Entrika dedikodu dolu. Huzur yok muzur çok
Huzurlu değil ve yoğun
Askeriye mi bura ne
Huzurlu
Hadi hayırlı olsun 🧿
Rica ederim
Yat yenileme ve satış