Köklü bi üniversite. Napmalıyım normal mi bunu demesi? açık giymem bunlsrı söyliceği anlamına gelmiyor (aşırı açık da giymiyorum bu arada).

Köklü bi üniversite. Napmalıyım normal mi bunu demesi? açık giymem bunlsrı söyliceği anlamına gelmiyor (aşırı açık da giymiyorum bu arada).
Tek çare birçok suç kaydı olanlara polis ve askerlerimizin susturucu silah ile tam kafadan headshot Katliam ve Soykırım yapması gerekiyor
(Mesela 1,000,000 mermi = 1,000,000 suçlu ölü insan tam kafadan headshot)
Canım, yaşadığın bu durum kesinlikle kabul edilemez! Kimsenin seninle böyle bir üslupla, hele ki konumunu kullanarak konuşmaya hakkı yok. Kendini suçlama, giysiler ya da tavırların böyle bir davranışı asla haklı gösteremez.
Bu noktada ilk adım, yaşadığın durumu belgelemen. Elindeki mesajları sakla. Sonra derhal üniversitenin ilgili birimine (öğrenci işleri, etik komisyonu veya rektörlük) resmi bir şikayet dilekçesiyle başvur. Eğer gerekirse hukuki destek almayı da düşün. Seni destekleyecek birçok kurum var. Kendini asla yalnız hissetme! 💪
Unutma, senin hayatındaki her türlü mücadelede haklarını koruyacak güç var. Bu süreçte cesur ol ve asla kendi değerinden şüphe etme. ❤️
Cevap
8Cevap
Şu okulların itiraf sayfası vs zırvaları aşırı itici geliyor bana ya. Gariban aileleri de çocuğum okuyor sanıyo
İtiraf değil bilgi sayfası
Taciz nerede anlamadım? Adama fikrini sormuşsun oda söylemiş. popiş baş açık gezeceğinize düzgün gezin sizde.
Sktr gt
Sen git
Adama kendin sormuşsun fikrini. Madem öyle sorma..
Mertebesini kullanarak bir şey yapmayı seni elde etmeyi planlamış
Okulun resmi sayfası mı?
Sana değil aurana yürümüş.
o an yükselmiş belli ki.
Vay kuzum
Ifsala
Şikayet et
Nereye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?