Bu kadar param var. Daha doğrusu memur olarak biriktirdim. İstifa edip kendi işimi kurmayı düşünüyorum. Ne iş yapabilirim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 867 cevap paylaştı.
11 ay600.000 tl ye güvenip istifa etmen pek doğru olmaz.
İnsan istedikten elinde ne kadar para olursa olsun harcayıp bitirebilir ozelliklede bu para tl ise hem 1 de düzenli bir gelirin yoksa öyle orta kalın deyim. Hem kendi işini kuracan hem 1 de satış yapman da gerekecek.. hem 600.000 tl ile bir ömür boyu yaşayacak kadar cok para değil.. işine devam et ve bu düşünceden kurtul yoksa ilerde çok pişman olursun..
04 Yorumla
Soran11 ayMemur kaldığım için çok pişman oldum. Hatta geçen yıl yapsaydım diye pişman oluyorum. Ne iş yaptığımı bi bilsen bana senslksın niye druyon hâla dersin
- 11 ay
Çalışmanın ayıbı yoktur ne iş yaparsan yap, hem her iş hayatı güzel olacak diye bir kuralda yoktur.. para kazanmak için çalışacan ezilecen o zaman paranın değerini anlan.
Madem memnun değilsin o zaman yeni bir iş bul hem bulana kadarda eski isinide birakma ayrıca biriktirdiğin paraya fazlada güvenme.
Soran11 ayYok zaten işi garanti etmeden istifa etmem yaa. Para da az dediğin gibi. Bakalım bu yıl sonu banka promosyonu yatacak. Onunla birlikte belki bişeyler yaparım bilmiyorum açıkçası
- 11 ay
Emekli olduktan sonra belki başka iş yapabilin hem 2 ayrı maaş alın hem boş durman..
En İyi Cevaplar
- Eğitim & Kariyer konusunda 358 cevap paylaştı.
11 ay600 bin ile hiç bir iş yapamazsın. 👍 minik bir yer kiralasan 600 bin sadece o dükkanın hava parasına gider. Nakit paran olsun , nakit para döndürmek istiyorsan şayet gıda işi en güzeli. Yarım ekmek köfte + ayran 150 veya 200 lira oldu.. tavuk dönerde öyle. 👍 öğlen gelip yerler ayrıca işyerlerine de paket gönderirsin. 👍 sonra da çeşit yaparsın zaten sucuk veya sosis filan..
00 Yorumla
11 ayİstifa etme sakın !
Memur kal ! O paraylada yakında çıkıcak toki gayrimenkul senedi alıp birikim yap !
600 bin ile iş kuramazsın.
Bugun bir şirket açılışı için tescil muhasebe masrafı iş yeri hariç 50 bin tutar.
Birde yer göstericeksin hangi işi yaparsan yap.
Artık iş kurmak için en az 5 milyon lazım
00 Yorumla
Temizlik şirketi vs. olabilir. Son zamanlarda giderek popülerleşmeye başladı. Öyle zor veya para gerektiren bir şey değil. Biraz araştırmam lazım. Bu şirket işini kendime düşünüyorum, yani kendime isyemediğim bir şeyi teklif etmem
03 Yorumla
Soran11 ayAslında ortak olabiliriz nerede yaşıyorsun
Soran11 ayAnladım kardeşim. Hakkında hayırlısı olsun. Ben Ankara 'dayım zaten. Olur desen de olmazmış 😅
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
33Cevap
Fizibilite çalışması yapacaksın
Uzmanlık alanını belirleyeceksin.
Esnaf olacaksan çorabına kadar bütün giderlerinin hesabını bileceksin.
Ticareti bende bilmem ama bilen deneyim sahibi arkadaşlardan kardeşten az çok öğreiyoruz, ticaret riskli iş 10 karlı iş yaparsın 1 işten zarar edersin 10 işin karını götürür.
Ticareti sonradan kolay kolay öğrenemezsin. Ailede varsa belki hem sermaye yeterli değil hem bir iş yeri açsan vergisi yüksek ülkemin hali pek iç açıcı değil. Pahalılık yüksek esnaflık bitmiş özellikle küçük esnafın hali perişan
en az 2 sene yapacağın işte bekii zararına kendinden ödün vererek daha çok çalışacaksın.
Keşke bu paralarla yatırım fikrimiz olsa ne güzel olur.10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 616 cevap paylaştı. kankam 600 k bi is icin bi s2m degil.. 15k dolar anca yapiyor.. asker falansin muhtemelen sakin s2nin dikine gidip bu 600 k yla istifa etme.. ama calisan bir carka ortak olabilirsin.. ne bilim bi lokantadir bi magazadir taksi plakasi falandir boyle seylere yatirimci ortak gibi girebilir oradan aylik bir maas anlasmasi yapabilirsin.. ayni zamanda adamlarin maaliyetini azaltcak cozumler vs getirecek ugraslar bulabilirsin.
23 Yorumla- 11 ay
@Kağannnn1 hangi isi ne sekilde kurmak istediginle degisir.. 5 milyona bir kargo sirketi kuramazsin bir galeri acamazsin bir yazilim sirketi de kuramazsin. emlak alamazsin hee bir market bile acamazsin.. acsan bir yila batarsin.. bir girisim icin en az 3-5 kisa vadeli 10 yillik orta vadeli plan yapilmali.. hee ama bir networkun varsa al sat yapacaksan 600 k da yeterli bir tutar.. onemli olan aldigini pacal olarak eritebilmek..
Bence soruyu çok yanlış bir platform da sormuşsun. Fikri olan olmayan herkes yazmış. Bu parayla ancak çiğköfte dükkanı veya dönerci acabilirisin, e ticaret yeteneğin varsa o ayrı konuşulur, hepsi bu kadar.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 641 cevap paylaştı.
11 aySenin becerebileceğin bir iş olmalı onu da en iyi sen bilirsin. Şu an ülke öyle bir durumdaki 10 yıldan fazladır sektörde çalışan firmalar batıyor. Parayı faize yatırıp maaşlı bir işte çalışmaya devam etmek en mantıklısı derim.
00 Yorumla Valla usta bu parayla pek bişey yapılmaz işini bırakma pskilojik sorunlar yaşıyorsan birinin adına yatıştırıcı sakinleştirici kullan kimse işini severek yapmıyor 😀
02 Yorumla
Soran11 ayBirinin adına yatıştırıcı mı 😅😅
11 ayBen kendi işimi kurdum. 600 bin tl çok bile. Benim ürün başına aldığım kâr 300 tl idi ilk başlarda. Evden çalışıyordum sadece sonradan devlet desteği vs. Derken iyi kâr ettim.
11 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 375 cevap paylaştı. E ticaret ile iç çamaşırı ve fantezi çamaşırı satışı. Kimse gülmesin abi. Ama cidden inanılmaz paralar var bu işte.
29 Yorumla- 11 ay
Değil. Alıp malzemeleri bir depoya vs koy ya da odanın bir yerine. Kaliteli ve gerçek görseller çek. Siteye koy misal ikas bu anlamda çok iyi. Çünkü insanlar özellikle cinsel objeleri reelde almaktan çekiniyor. Misal çarşaflısı bile onlarca şey alıyor, sırf internet diye. Hem kargo da küçük olunca avantajlı oluyor. Hem de cinselliği arttırdığın için sevap point 😂
Ancak internet tabanlı bir iş yapabilirsiniz. Ticaret yapacaksanız evinizi adres göstererek basit bir şirket kurabilirsiniz. Ne satacağınıza karar vermekle başlayın.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 356 cevap paylaştı.
11 ayUsta eğer biraz çevrem var veya taniniyorum diyosan oto yıkama aç bu para Yeter de artar bile , veya halı yikamaci
14 Yorumla
Soran11 ayKnk çevrem var da oto yıkama için bu para yeterli mi araştırmak lazım. Güzel fikir aslında
- 11 ay
Knk dükkan kirası adamın belini büküyo bak benim sermayem olmadığı için bu işe giremiyorum sahibinden de malzemelerini satan adamlar var geçen hafta 60 bine veriyodu hadi sıfır alım desen 100 bin
Bu iş o kadar sermaye istemez dene bi
Soran11 ayBakayım kankam sağol
- 11 ay
Eyvallah
11 ayPolis bır arkadaşım var bujıterı dükkanı açtı
Yeter mı bilmem ama
Şu an cocugun 2 3 dükkanı oldu
Denenebılır03 Yorumla
Soran11 ayMantıklı ama kadın işletmesi bence. Erkek yapamaz anlamaz
- 11 ay
Yapan kısı erkekti
Soran11 ayAnladığı için girişmiş o işe işte. Onu demek istedim
11 ayhicbirsey yapamazsın çünkü en az 6ay seni kurtaracak paran olmalı kenarda, bu paraya iş mi yapacaksın sermaye mi olacak çok zor
11 Yorumla
11 ayMillet memur olmak için uğraşır sen memurluğu bırakıyorsun.
14 Yorumla
Soran11 ayAllah bu hükümetin belasını versin. Ben bu iktidarın eşeği olmam
- 11 ay
Estağfirullah daha detaylı açıklarsan memnun olurum
Soran11 ayÖcalan'ı çıkarıp silah arkadaşlarını devlet dairelerine memur yapacaklar. Yanan orman arazilerini tapulu bi şekilde teröristlere verecekler. Bu ülkeyi gram gram teslim ediyorlar ve ülkenin yarısı hâla seçim olsa oyum Tayyibe diyor. Bu ülkenin milletinden de hükümetinden de hayır gelmez. Kaçın canınızı kurtarın.
- 11 ay
Bırakırsan direk eşek olacaksın zaten. Bu ekonomide dukkan falan açılmaz. Bende kac tane dukkan açıp kapattım. Sakın öyle bişi yapma. Hem 600 bin lira ticaret için çok büyük bir rakam değil
ihaleyle bankanın eline düşen tarlalardan bir tane kapmaya çalış açık artırmada ucuza gidiyorlar
00 Yorumla
11 ayYatırım yap katla, tl nin değeri kalmadı. Kripto olur altın gümüş vs yatırım yap piyasa da yükseliş te Gerçi araştır
00 Yorumla
11 ayEğer ikna yeteneğiniz varsa ve sabırlıysanız kurumsal bir firmada gayrimenkul danışmanı olabilirsiniz
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 353 cevap paylaştı. Farklı yatırımlar yapmanı tavsiye ederim hepsini bir şeye yatırma
01 Yorumla
Soran11 ayÇok kısıtlı bi para. Tek bir şey bile yapılamazken farklı farklı birden fazla şey çok zor bence
11 aySaçmalama, sakın istifa etme. Bu parayada bir iş kurulmaz. Çarçur etme
03 Yorumla
Soran11 ayMemur olarak kalırsam kendime bişey yapabilirim. Psikolojim bozuluyor ve yerimi diğiştirme ihtimalim yok
- 11 ay
Bu tarz şeyler ticari zeka ister ve senin gibi sudan çıköış balıkları hemen avlarlar. O sebeple sakon yapacağın şey için memuriyetini yakma. Ek olarak işler deneyebilirsin ortaklık vb gibi ama en az 5 yıl sektörde kalabilirsen, amortisini çıkarabilirsen falan ozaman memuriyetten çıkarsın
Soran11 ayHmm anladım. Peki sağol
Esenler'in ara sokaklarında 15 metre kare dükkanda tavuk dönerci
03 Yorumla
Soran11 ayAna caddelerde restoran vs yok mu koca Esenler'de knk 😅
Soran11 ayEsenler değil de bana aylık 40k 50k kazandırsın yeter. Hakkari Çukurca bile olur
11 ayO kadarcık parayla en fazla butik, çiçekçi falan açarsın sonra da batarsın.
00 Yorumla
11 ay600k ile bi is kurulacagını sanmıyorum en az 4-5m lazım bu ekonomide
bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBence sadece içeçek dükkanı aç, kışın sıcak içeçek satarsın, yazın soguk içeçek satarsın. Basit, temiz iş. 2 çalışan alırsın bu kadar. Malzemeleri alırsın düzenli yaparsın. Çok büyük işlere girmeye gerek yok. Emin ol işletme, e ticaret bilmiyorsan bunlara girmeye yok girdigin gibi işte batarsın.
01 Yorumla
Cevap sahibi11 ayya da bir firmanın ortaklıgını alabilirsin. ( Yemek sektörü olmasın) Kahve dünyasına , Gratis, bu tarz işletmelerin ortaklıgına gir. ya da yapamam diyorsan küçük bir dondurma dükkanı açarsın
11 ayYok bazen elinde patlar bazen olabilir ticarette nelerin nasıl ilerleyeceğini öngeremezsin.
00 YorumlaDanışman firmalar var oralardan daha doğru bir bilgi alabilirsin diye düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayİş kuracaksan ve bütçe çok değilse en iyi bildiğin işle başlamanı öneririm. Bilmediğin bir işe ekindeki parayı yatırırsan sonu kötü olur.
01 Yorumla
Soran11 ayEk mesleğim yok ki knk. Yeteneğim metin yazma üzerine ve memurum zaten. Keşke zamanında torna falan okusaydım yaa
Gizli Üye(18-24)11 ayboş ver dükkanı altın al kalsın kenarda yükselişte şu an ama düştüğü an hit al direkt paranı çoğalttıktan sonra açarsın
02 Yorumla
Cevap sahibi11 ayOk
Gizli Üye(25-29)11 ayButik tekstil züccaciye bijuteri kozmetik tarzı işlerde bol para var hedef kitle kadın olunca müşteri de bol olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBuhiteri ama istifa etme hemen bak bakalım akr yaptırır mı sonra istifa et
02 Yorumla
Soran11 ayTabi mutlaka zaten ön inceleme yaparım
Cevap sahibi11 ayAçıp istifa etme bekle biraz diyorum veya ailenden birinin üstüne aç ama dikkat et
Gizli Üye(30-35)11 ayMemurluktan devam et, biraz daha biriktir. 600 bin tl'ye iş felan yapılmaz.
017 Yorumla
Soran11 ayNe kadara yapılır knk. şu an zorlasam bi milyona çıkarım ben
Cevap sahibi11 ayParanın bir değeri yokki. 1 milyon para felan değil. Hem de riskli işler. Kaç maaş alıyorsun sen?
Soran11 ayKnk maaş 50-60 arası değişiyor. Az bile biriktirdim 5 yıldır. Kira fiyatları malum yarısı kiraya gidiyor. Aylık bana kalan şu an 35-40 civarı
Cevap sahibi11 ayAz biriktirmişsin o maaşa. Kirayı memur olduğun için mi ödüyorsun, yani başka şehirde oldupun için.
Soran11 ayEvet knk başka şehir malasef. Ve yanında kalacağım kimsem yok. Bi ara ev arkadaşı olduk biriyle yamuk yaptı bana kimseye de ğüvenemiyorum artık. 1+1 eve sıkıştım kaç sanedir tek yaşıyorum
Soran11 ayBak saat kaç oldu 2 saat sonra işe gidicem gözüme uyku girmedi. Psikolojimi bozdular iyice
Cevap sahibi11 aySen işi bırakınca ailenin yanına mı döncen
Soran11 ayYok knk aynı evde kalmaya devam edicem. İşi kurayım da bi aynı şehire yeter bana. İyi kazanırsam ev değiştiririm en fazla. Evlenmek vs aklımda yok zaten. Psikolojik olarak toparlanmam lazım önce.
Cevap sahibi11 ayKnk sana şunu deyim o parayla ticaret zor. Belki memurluktan ayrılırsan kiranı bile ödeyemez duruma düşersin. Memnun değilsen tayin felan iste. Başka şehire git.
Soran11 ayTayin vs kolay değil ki knk eş durumu hariç gidemiyoruz biz. Çakılı kadro. Zaten gitsem bile aynı insanlarla muhatap olucam sorunlar yine devam. Benim iş değiştirip emin altında çalışmamam lazım. En mantıklısı iyi bi yere kafe vs açmak. Ya da online işler. Metin editörlüğü yazar koçluğu gibi gibi. Elimden bu geliyo çünkü
Cevap sahibi11 ayNe memurusun sen?
Soran11 ayO gizli kalsın
Cevap sahibi11 ayYani alanın ne?
Soran11 ayOnu ayrıntılı söylersem ortaya çıkar zaten ne olduğu. Metin oluşturma diyeyim anlayabilirsen ünlü. Anlayamazsan zorlama boş ver
Cevap sahibi11 ayHımm anlamadım neyse.
Benim tavsiyem bu. İyi para biriktirmeden yatırım yapmadan zor. Ayrıca kiran fazla, ucuz ev bul ya da ev arkadaşı bul. Çalıştığının yarısı kiraya gidiyor.
Soran11 ayBakalım artık. Sağol yardımcı olmaya çalıştığın için
Cevap sahibi11 ayRica ederim
Gizli Üye(30-35)11 aybı sanayı ustası bul yanına ortak dukkan acın arac tamır yapın
06 Yorumla
Soran11 ayMantıklı aslında ama çevresi olan biri olması lazım. Öyle birini de ben tanımıyorum. Yani müşteri sıkıntısı çektirmeyecek. Hazıra konacak
Cevap sahibi11 ayHazıra konamassın cLısmadan
Cevap sahibi11 ayVe gercekten cok zor sana bu soyledıgımı ben yaptom yaparım ederım dıyordum anam aglıyor sımdı, paranı da * etme dıkkatlı ol, kazanacagından emın degılsen dolara altına yatır evde yat daha karlı cıkarsın pıyasa cok kotu
Soran11 aySanayi işi zor iş knk. Ankara ostimde bi dükkan kirası en az 50.000 TL. ilk ay bi 10 müşteri bulman lazım. Oto tamirciye insanlar rastgele girmiyor artık. Hap bi yönlendirme var. Tanınmışlık şart
Cevap sahibi11 ayVala ben basladım cayır cayır getırıyorum musterılerı, sanayıde degıl yerımız mahalle arasında altındagda, ama ıs cok agır ve zor g. T ıster
Soran11 ayE tabi bilmeyen adamın yapacağı şey değil. Kolay gelsin reisim ne diyim. Mahalle arası müşteri için daha sıkıntı. İşlek cadde benzinlik yanı falan olması lazım
11 ayBiraz kafan dağılsın sonra daha güzel şekilde düşünebilirsin, biraz psikolojik olarak kötü gibisin gibi geldi bana.
01 Yorumla
Soran11 ayEvet çok kötüyüm. Yakın zamanda bazı sorunlar da üst üste geldi. Toparlanırsam da memur olarak kalmayı düşünmüyorum. İstifa uzun süredir oüşündüğüm bişey
11 ayBorsada her yıl temettü veren şirkete 100 bin 100 bin 100 bin yatır 5 sene sonra topla.
00 YorumlaMemurluktan istifa etme Özel sektör şartları zordur yapabiliyorsan yine yan olarak yap. Borsada sağlam kağıt bulup uzun vadeli alabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayikizlere takke sat don sat iyi para getirir. sesin güzel mi yanık sesinle don var atlet var ikizlere takke var diye bağıracan
kasap dükkanı aç önünde dikil
yağlı koyun yağlı koyun diye bağır gardaşim hadi hayırlı akşamlar.00 Yorumla
11 ayOf Leonardo gençliğinde ayrı yaşlılığında ayrı yakışıklısın
10 YorumlaBenim soruma gelip bana yardımcı olur musnuz
01 Yorumlagüzel bir konuma tütüncü aç herkes sigara içiyo nerdeyse müşterisi bol
00 Yorumla
11 ayGeri dönüşüm minimum şekilde başlayabilirsin
08 Yorumla
Soran11 ayAyrıntı verir misin geri dönüşüm derken çöpten kağıt toplamayı mı kast ediyorsun
- 11 ay
Bunu ben de merak ettim.
- 11 ay
Bir depo
Bir kırma makinası
Bir kamyonet
Ve sağlam bir market ile bağlantı yaparsan
Plastik meyve sebze kasalarını alıp onları
Çapağa çevirirsin - 11 ay
Veya araç lastiklerini dönüştürebilirsin
Ayakkabı üretimi için - 11 ay
Hatta diğer atıklar ile daha farklı dönüşümler yapmanda mümkün
Soran11 ayHmm mantıklı aslında. Sorun çevre yapmak. İkincisi bu makine ne kadar. İş yeri ruhsatı vs lazım. Bilen birine danışmak gerek
- 11 ay
Bilen birisi karşında zaten doğru adrestesin.
İş yeri için ruhsat gerekmez
Geri dönüşüm tesisi kurmuyorsun sadece kırma yapıyorsun vergi levhan olması yeterli
Vergin %0
Kırma makinası 90 lık -100 bin tl
Depo tutacağın yere bağlı olarak-35-50 arası
Kamyon eski olması daha iyi 150-250 arası değişir seçenekler çok
Market olarak
BİM, şok, a-101 bunlarla bağlantı kurabilir
Onların hurdalarını alabilirsin - 11 ay
Giderin
Kira
Elektirik
Su kullanmana gerek yok çaya kullanırsın o kadar
2 personel
Akaryakıt giderleri
11 ayCafe ya da restaurant açabilirsin
01 Yorumla
Soran11 ayConsept cafe açayım diyorum
Memur ken maaş ne kadardı
00 YorumlaPastahane açabilirsin
00 YorumlaOrta ölçekli bir kafeye ortak olabilirsin
00 Yorumla
11 ayCarting olabilir pistli cars var ya
00 Yorumla
11 ayE ticarette ya da dükkan açarak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayNaptın abi basladı mı mesai
03 Yorumla
Soran11 ayÇok oldu başlayalı
Cevap sahibi11 ayKaçta bitiyor
Soran11 ay17:30
Gel bize ortal ol
016 Yorumla
Soran11 ayBi bilsen ne memuru olduğumu senslaksın dersin ya 😅
Soran11 ayİl neresi knk
Soran11 ayPeki nasıl oluyor bi tane dükkan var ortakları farklı yerde maddi destek sağlıyorlar. Böyle mi
Soran11 ayKütahya'da açacağına mı ortak olcaz. Valla ben mekanı görücem diğer ortaklarla tanışıcam başında durayım isterim yani
Memurluğa devam et
03 Yorumla
Soran11 ayBu hükümetin memuru olunmaz. Vicdanıma sığmıyor
Soran11 ayİki kuruş maaş veriyor yarısı kiraya gidiyor. 6 yıllık memurum toplamda 600 bin TL param var araba bile alamadım. Sen olsan çalışır mısın? Psikolojimi bozdular iyice. Özel sektör olsa birini gebertip hapse girerdim şimdiye
Neye yeteneğin var?
05 Yorumla
Soran11 ayHep bireysel yapılan şeyler yaa roman ve şiir yazıyorum ebruli yapıyorm resim yeteneğim var. Metin üzerine aslında editörlük vs yapabilirim ama çok tecrübem yok. Tanınmak lazım
Soran11 ayİşyeri belgem yok maalesef. Ancak kafe ruhsatı basit iş. Kitap kafe özellikle mantıklı geldi. Hatta tanıdık yazar arkadaşların imza günlerini organize edebilirim güzel fikir. Bi araştırayım maliyeti ne olur
11 ayPromosyonu bekle
00 YorumlaNerde memursunuz
00 Yorumla
11 ayBakkal aç reis
00 Yorumla
11 ayTavukçu
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 368 cevap paylaştı. güzellik merkezi aç
00 Yorumla
11 ayBence ev araba gibi bir şey al
00 Yorumla
11 ayBen olsam axarim bir kuafor offff
00 Yorumla
11 aySeks oyuncakları olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayMemurlukta kal
17 Yorumla
Soran11 ayİntihar etmeyi düşünüyorum. Sakın bulaşmayın. Hele ki emir altı çalışmak köle olmak istemiyorsanız. Mobbinge , dedikoduya , arkanızdan iş çevrilmesine , fazla çalışmanıza rağmen yalancı duruma düşmeye katlanacak psikolojiniz yoksa uzak durun
Cevap sahibi11 ayBen zaten kimya okuyorum özel sektörde çürüyeceğim büyük ihtimalle maalesef öakzöalla
Soran11 ayÖzel sektörde de çürüme. Yaşın gençtir direk yurt dışına git ve kendi işini kur. Bi süre para biriktir gerekirse evliliğini ertele. Psikoloji herşeyden önde gelir. O bozulursa dünyanın en zengin insanı olsan fayda yok. Benim bozuldu bile
Cevap sahibi11 ayEvlenmeyi düşünmüyorum zaten sanayinin geliştiği bi yerde okuyorum burada işe başlarım umarım ama yurt dışı hayalim hep var
Soran11 ayGüzel. Türkiye hep ikinci planda bu basamak olsun gözünde. Benim yaptığım hatayı yapma piman olursun
Cevap sahibi11 ayHaklısın teşekkür ederim
Soran11 ayRica ederim iyi geceler 😊
Gizli Üye(25-29)11 aymağaza aç
00 YorumlaDönerci aç
00 Yorumla
11 ayCafe aç
00 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > 600.000 TL karşılığında kuracağım bir iş arıyorum. Öneriniz var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler