Rusyada okumaya karar verdim hata tip gibi bolumleri okumak icin cok fazla puanada gerek yok ayrica turkiyede denklik şartida var. Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda?
Cevabın nedir?
+1 yılrusyyaa gitmedim ama gitmiş gelmiş kadar arastırmıstım bir araa bir ayak basmak kalmıstı birincisi rusya su anda batıyor 2 sene kriz surecek hukumet acıklamıstı 2 cisi cok souk bir ulke gunes cok az insanı alkolik. yasaları tam oturmamıs insanı hınzırlık yapmaya meraklıı (belalarını arıyolar resmen) geceleri felan güvenli olmuyomus düşün adamlar şikayet etıgımız türkiyye gelince cennet diolar.) daha fazla olmsuz sey yazıp canını sıkmak ıstemem
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl12 Ülke gezdim rusya kadar sıkılgan soğuk gerici bir ülke görmedim. Meksika bile daha iyi. Ben amerikada yaşıyorum fakat ingiltereye okumaya geldim. İngiltereyi seç ben geri dönmek istemiyorum ingiltereden malesef fakat amerikaya dönmek zorundayım. İngiltereyi seç kesinlikle seçebiliyorsan.
07 Yorumla- +1 yıl
Ben yarı amerikan vatandaşıyımda ingiltereye geldiğimde burayı daha çok sever gibi oldum şimdi ayrılırken üzülücem. Evet ingiltere için toefl sınavına girmen gerekli.
- +1 yıl
Anne tarafımdan kaynaklanıyor alırsın ne olacak bir şey olmaz çalış alırsın.
- +1 yıl
İngilterede biliyormusun bilmiyorum cambridgede astro fizik okuyorum şu an biticek az kaldı geri dönücem amerikaya. Fakat dönmek istemiyorum ingilterede kalmak istiyorumda olmuyor işte bunlar burada konuşulacak konular değil en iyisi birini bul mesajlaşın bu konular hakkında bilgili uzmanlar felan. Buradaki çoğu kişi çünkü ergen o yüzden.
+1 yılRusya şu an batıyor , gitme. Ben Amerikaya gittim öyle bir imkânın varsa USA veya İngiltereye git
04 Yorumla- +1 yıl
Sen öyle san aç haberleri izle görürsün :)
- +1 yıl
Rica ederim hayırlısı
Gizli Üye(30-35)+1 yılgeldi yine tipini sevdiğim :)
hoşgeldin canım
tabiki git orda oku13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBende seni seviyorum tatlım :)
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
41Cevap
Eski sevgilim 1 sene Belarus'ta kalmış, yemek olarak pizza ve bira yapıyorduk paso diyor. Genelde domuz eti olduğu için guvenmiyormus ve sebzeler pahalı kalıyormuş. Gerçi Rusya daha büyük ve gelişmiş ama bildiğim kadariyla moskova en pahalı şehirlerde hep kafaya oynuyor.
04 Yorumla4 yıldır rusyadaım. Tıp düşünüyorsan kesinlikle gelme sakın gelme yanı. Tıp yok burada insan sağlığının bir önemi yok adamı bildiğin tahtaya kalasa yatırıp MR çekiyorlar üniverstenin en serseri tipleri tıp okuyor ve maaşlar baya düşük.
05 YorumlaRusya güzel bir ülke fakat şehirden şehire farklılık var. Moskova dünyanın en pahalı ulkesiykrn novorossisk daha ucuz. St. Petersburg avrupa son derece modernken başka yerler tam bir sovyet hurda yığını :) enteresan bir ülke. Ama neseli
01 Yorumlaruh hastası olur geri gelirsin söyleyeyim ırk olarak hasta onlar
başka ülkeleri seç buradan kaç ama batı da bir ülke olsun ;)16 YorumlaMoskovada elimdeki eldiven soğuktan demire yapıştı ve yırtıldı gerisini sen anla bence polonya daha mantıklı okumak için ucuz ve git istediğin bolumu seç oku 😉
02 Yorumla
+1 yıldavay davay diye donarak olürsün cesedinide bahar ayına kadar bulamazlar
06 Yorumla- +1 yıl
bence sen yurtdışında liseyi bitirip türkiyede istediğin bir üniversiteye girebilirdin
- +1 yıl
geçmiş olaa o halde bu arada hep senin resimlerde farklı farklı üyelikler var hanginiz gerçeksiniz *mk
- +1 yıl
niye öyle bişey yapıyosunki
Gizli Üye(30-35)+1 yılYine mi sen :D git de lensli kaşlarina kurban olsunlar :D hahhahahha
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO kaşlari asla unutamam bebeğim
Cevap sahibi+1 yılBu arada rusyadan bir kadin geldi hemşire Türkiye de denklik yok bunu unutma kadin yasli bakiyor..
Boşu boşuna gitmiş olursun.. Türkiye de o kadar ünv var ve puanlar da gayet normal becerebilirsin kafani kullan buralarda gezme bir faydasi dokunmaz.. maksat zaman gecsin
Rusya da okunan tıp belgesi Türkiye de geçerli değil malesef
02 YorumlaTip konusunda fikir sahibi değilim ama nükleer santral mühendisi icrac ediyorlar turkiyeden 5 yıl biri hazırlık sınıfı olmak üzere eğitim görüyorsun ve dolgun maaşa santrallerde calisiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılrusyaad mafyanın eline düşüp filimlerde zorla oynatırlar sakat yer rusya
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsoruyorsun birde bu kadar cahil olmayın lütfen kızların değersiz olduğu fuhuşa zorlandığı yerler arasındadır mafyası pisliktir tek başına gitmeni kesinlikle tavsiye etmem
Cevap sahibi+1 yılrusya türkiyede ucuz o yüzden hırsızlık olayıda başına sık gelebilir darp edilip yol kenarınada atılabilirsin öyle aypon mayponla gitme
Cevap sahibi+1 yılolmazlarmı :D senin için üzülüyorum daha geçenlerde almanyada kızları taciz ediyor diye bir TÜRK kızı sarkıntılık yapanlara karşı koyduğu için ÖLDÜRÜLMEDİMİ? sen bakma rusyada oakadr değer vermiyorlar dikkatli git dolandırıcıların mafyanın eline düşme sağsalim geri gel bukadar derim
Gizli Üye(30-35)+1 yılRusya'da zaten birsürü güzel kız var sen bari gitme de az sayıda da olsa burada da güzel kız kalsın :)
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞaka şaka git de hem çirkin hem tripli hem de vermeyen kız görsünler :)) ülkemizin kızlarını temsilen gideceğine eminim :)
Cevap sahibi+1 yılTakılıyorum ya :) güzelsin güzel :) ilk yorumum hâlâ geçerli :)
Cevap sahibi+1 yılEh işte biraz öyle olmuş :) ama olsun iyisin yine :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :)
konu etiketine bak nasılım seni göre göre artık gına geldi be bacım :)))
03 Yorumlamoskova ve st petersburg dışında ki şehirleri çok lüks değildir. türkiye gibi denebilir. ayrıca ingilizce sökmez orda
00 Yorumla
+1 yılolur ben giderim erkek eksiğide varmış orda değerimiz bilinir
00 Yorumlaabim moskovada güzel diyor ama yiyecek yok diyor hep
02 YorumlaSen Petersburg
Eger Moskova ya gidecek olursan acindan ölürsün15 Yorumla
+1 yılbeni de götür. 1 ruble 3 dolar ediyordu en son, tek bildiğim bu.
04 Yorumla- +1 yıl
benim söylediğim 2012 yılındaydı. artmışsa da bilmiyorum. rusun kendisi söylemişti bana ben onun yalancısıyım.
- +1 yıl
ya da tam tersiydi ya galiba 3 ruble 1 dolar ediyordu tamam tamam.
+1 yılHee canım sıkıldıkça Rusya'ya gidiyorum ben. seni almazlar oraya
02 Yorumla- +1 yıl
Bilmem ama almazlar dene istersen 😄
+1 yılEn son gidiceğim ülkedir, zaten yeterince sinir krizi geçiriyorum, yok aman Allah korusun.
00 Yorumla
+1 yılmoskovada bulundum bir çok kez
abaka ve elista da da bulundum06 Yorumla- +1 yıl
nesini anlatayım klişe olarak çok soğuk gece hayatı güzel evleri bakımsız eski yapı çoğu
üniversiteleri ve yurtları hakkında bilgim yok iş için gittiğim için pek gezemiyorum bide dilkeri çok zor ya - +1 yıl
bşde insanları bir garip cana yakın planlarıda var ama çoğu ölü balık gibi bakıyor ahlak desen hiç yok bence otda okuma derim
- +1 yıl
aynen sen beni dinle türkiyeden başka yere gitme
Gizli Üye(30-35)+1 yılMantikli bende dusunmustum ama arka planda kalirsin.
014 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOrdakilerin sana bakicagini mi dusunuyorsun datlum turkiyede degilsin artik unut orasi rusyaaa.(biliyorum cok kizdin bana ahaha) Anladin?
Cevap sahibi+1 yılSen bu zekayla ordaki okulu bititemezsin canim. ya da senin uyku zamanin gelmis. (Beyin fakirleri sizi nerden buluyosunuz beni ahahah)
Cevap sahibi+1 yılSen bence gitte en azindan bir ise yaramazdan kurtuluruz canim ahah
Cevap sahibi+1 yılSana hayvan surusu versek hepsini kaybedip gelirsin bir tek kopek kalir o da sadik hayvan hani. Anlayabildin mi canim? ahaha
Cevap sahibi+1 yılGidelim ayol hadi yol al bakim. Son sozum senden bir cacik olmaz bebegim.
Cevap sahibi+1 yılNiye bu kadar yediremedin kendine ahaha. Sakin ol aptallar sinirlerine hakim olamazmis.
Cevap sahibi+1 yılBen istemedigim surece beni bulamiyacaksin ayrica senin beni bulman imkansiz (Sahip oldugun zekayi dusunursek tabi) ahaha yine cok guldum canim. Kac senede bitirmeyi dusunuyorsun Rusyada? O kadar guldumki buna gulememicem yanaklarim agridi.
rusyada okuyorum zaten
03 Yorumlacinsel yaşam ne alaka *
02 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı. ooooooo sen alacak duj biz verecek 100$ :D
13 YorumlaOkuldan sonra orada çalışmayı düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yıltürkiye-rusya arasında kız degisikligi olsun
02 Yorumla- +1 yıl
yok ben avp severim.. hem zekiler hem güzel :D
Nasıl ya anlatsana banada
03 YorumlaErkek olsan daha iyi olurdu.
02 YorumlaVar evet gittim ben rusyaya tavsiye etmem asla
011 Yorumlaşu an Rusya'ya gitme derim
02 YorumlaSeni bu tiple Rusyaya almazlar
12 Yorumla- +1 yıl
Bebe senin tipini de gördük.. Şu sarışın kız atmıştı.. Başkasını aşağılamadan önce kendine bak. Efendi ol.
ben olsam amerikaya giderdim ama sen bilirsin
00 Yorumlaiyi birinden kurtulduk beyler :D
01 Yorumla
+1 yılen ıyısı ortam görürsn
00 Yorumlaannem rus arada gidiyoruz guzel bence oneririm :)
03 Yorumla
+1 yılAşınmadan geri gel kızzzz ;)
05 Yorumla- +1 yıl
Güzelsin hoşsun ve sexsi sin dikkat et rrusya orası kız :)
- +1 yıl
Yeme beni şimdi ;) mjs attım geld. Mi ;)
Simdi git oku diyicem bence gitme :D
00 YorumlaNeresinde okucan rusyagüzel ucuz
00 YorumlaKizi rusyadan sogutmussunuz :))
10 Yorumla
+1 yılyanlış düşünce..
00 Yorumla
+1 yılBosna'ya gel
00 YorumlaCogaltirlar
00 Yorumlabuz gibi havası var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe işin var orda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenide al
00 Yorumla
Devamını Gör(30)