Aktif olarak çalışıyorum ama yarın 2 tane iş görüşmem var, gitmem mantıklı mı?

Ben iş hayatında bu yaşıma kadar Noter de ve kurumsal şirketlerde satınalma ya da noter katibi gibi güzel alanlarda çalıştım. Fakat son 2 senedir sıkıntılar yaşıyor iş bulamıyordum ya da düşük maaşlı işler çıkıyordu, çaresizlikten evime yakın bir yerde sekreter olarak global bir lojistik şirketinden aradılar orada 3 aydır çalışıyorum, sabah 9 akşam 18:00 evime 5 dk servisi var. Maaşı düşük,29 bin tl, yılda 2 yarım ikramiye,1 de tam ikramiye var. Resmi tatilleri off. Bugün iş başvurusu yaptığım yine evime yakın sayılan bir Noterlikten yarın için öğlen görüşmeye çağırdılar, birde Hukuk ofisinden 2 vasıta ve uzak mesafe olan bir avukatlık ofisinden adli takip personeli için çağırdılar görüşmeye. Maaş beklentime 35+prim yazmıştım ona göre çağırdılar ofisten. Noter de maaşlar başlangıçta genelde düşük oluyor ama sonra rayına girince güzel maaşları, haftasonları tatil ve saatleri iyi oluyor. sizce ne yapmalıyım, şu an sürekli sekreter olarak devam etmek istemiyorum açıkcası, burada terfi durumu da riskli olabilirmiş. Ne yapmalıyım kiradayım ve hak ettiğim maaş değil, ihracatın işini de ben yapıyorum bana yüklediler görev tanımım dışında.

Aktif olarak çalışıyorum ama yarın 2 tane iş görüşmem var, gitmem mantıklı mı?