Güncellemeler
10 ay
En azından malzeme parasını , yarı yarıya da el emeğini verecektim. Bağırıp çağırdığı için onu da yapmak içimden gelmiyor
Ama bir taraftan da ben dolandırıcı değilim diyorum da kullanmayacağım ki dolandırıcı olayım.
Ama bir taraftan da ben dolandırıcı değilim diyorum da kullanmayacağım ki dolandırıcı olayım.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Mukemmeliyetci biri ile karsi karsiyayiz. Cozum basit para cok buyuk bir miktar degilse para ile kapatin konuyu sonra yapilan is hakkinda eksik gorduklerini adim adim yapariz.
Insanlarin son zamanda anlama kitligi icinde olfuklarino dusunuyorum bu durum beni yoruyor.
En azından malzeme parasını , yarı yarıya da el emeğini verecektim. Bağırıp çağırdığı için onu da yapmak içimden gelmiyor
Ne kadar toplam maliyet
Olmamis birseyyi degistirmek duzenlemek cok keyifli olacaktir emin ol. hayst kisa gulumse ve ne yapildigini neyin istedigin gibi olmadigini paylas benim de katkim olsun fikir verebilirim
Maliyet 2 bin tl. Hadi onu veririm ama çok yorucu bir iş. Malzeme değil , emek zor.
Emek harcamaktan kacinma guzel seyler daima emek ister.2000 tl icin Şu an canini sıktıgına degmez.. ne oldugunu soylesen
Emeği veren karşı taraf ama yaptığı işi beğenmedim. Adama gıcık oldum sert tavır takındı ben kusur sayınca. Halbuki ılımlı olsa beğenmedim de yüzde 80 ücreti verirdim. İnsanlar bağırıp çağırmayı hak aramak sanıyor.
Bence sorun sende sen kendini ifade etmekten acizsin. Soru sorarken bile soramiyorsun sorun su olmali masa yaptirdim usta ayagini buyuk yapmis istedigim gibi olmadi nasil bir yol izlemeliyim ditebilirsin..
Soruda o kadar yazi var asil ana fikir yok.
Birseyi dogru anlatabilecek kapasite goremiyorum
Baştan bunlar konuşulacakti işte.
Her şey başından tami tamina konusulmazsa böyle sorun doğar.
Hakkını ver, aracı olsun aranızda birisi
O kadar çok zırladı bağırdı yırtıldı ki sakin kalsa ortada buluşurduk şimdi çok gıcık oldum
O da huysuzlandi simdi
Normal onun hâli de paraya ihtiyacı var
Zaman harcadı emek harcadi
Ayıptır sorması ne işi ona göre konuşalım abla
Ücretini vermen lazım
Beğenmedim ki
Ama işi yaptı
Empati kurun paraya ihtiyacı olmasa çalışmaz. Siz iş başlamadan önce adım adım ne yapmasini istediğinizi anlattınız mı?
Anlattım. Keşke tam senin istediğin olmaz deseydi. Malzeme parasını verirdim. Ama çirkinleşti. Bağırdı çağırdı
Hala mazeme parasi diyor nasil bir zihniyet anlamiyorum.
Usta hakli gibi
Allahsızlar yapar 😄😄😊