Bir süredir araştırma yapmaktayım ve yurtiçi ve yurt dışı satış yapabileceğim online, spor giyim markası kurmayı düşünüyorum. Marka ismi olsun, satılacak ürün yelpazesi olsun, logo dizayn'ı olsun, bunları ise hazır ettiğim gibi, tşörtlerin ve hoodie'lerin üzerine baskı dizaynlarını dahi grafik tasarımcılarım tarafından bir kaç demo hazır ettim.
Lâkin, her yeni iş gibi, bunda da tereddütlerim var elbette. Sizin fikrinizi de alabilir miyim bu konuda?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Psd dosyalarını paylaşır mısınız tasarımlarınızı merak ettim ne kadar başarılı yapmış ekip arkadaşlarınız
Dosyalarımı şimdilik tamamlanana kadar yakın çevremdekiler hariç paylaşmıyorum. Gizlilik esaslı çalışmaktayım
Anladım abi kötü niyetle demedim bende otelde ön büro da çalışıyorum otelimizin reklam ekibine gösterecektim eksik vb varsa sizinle paylaşsınlar diye uzaktan yönetirsiniz kart sistemini dijitale dökersiniz kim kaç saat kaç dakika çalışıyor kimler neler yapıyor diye hepsini izleyebilirsiniz
Estağfurullah kardeşim, kötü niyetten ötürü değil. Henüz daha işe tam koyulmamışken, internet ortamında çalışmalarımızı paylaşmak bana uygun gelmedi. Senden Allah razı olsun
Doğru bakış açısı abi hayırlısı inşAllah markanızı üst seviyelere çıkarabilirsiniz 2 vardiya şeklide reklam ekibi (sosyal medya yöneticileri) tutmanız yönünde küçük bir önerimi de size sunayım iyi akşamlar :)
Teşekkür ederim, önerini dikkate alacağım. Hayırlı akşamlar
inaanlar genelde marka almaya meyilli en çok zorlanacağın konu rekabet olacak
Marka'nın hikâyesini iyi anlatıp, duygusal bağı kurduktan sonra geliştirebilirsem, rekabet keyifli olacaktır bence. Lâkin ilk defa kendi işimi kuracak olmamın verdiği tedirginlikler, hata yapmaktan korkmamı sağlıyor.
markanın reklamını iyi yapman lazım
sen o markalarla rekabet edemezsin ancak senin avantajın hızlı değişme kapasiten
verigleri, kar oranlarını ve kaliteyi iyi hesaplaman lazım
İstanbul, Bursa ve Denizli de bir kaç tekstil firmasıyla telefon görüşmelerim oldu. Aslında İstanbul da, paketleme, etiketleme, baskı gibi bütün işlemleri yapan bir firmayla anlaşmaya yakınım. En azından en başta bütün bir şekilde başlayıp, daha sonra hedef büyüttükçe çalışma şeklimi optimize edebilirim.
Yoo kötü değil , ticaret sürprizlerle dolu
Sizi buralarda görmek ne güze Sena hanım. Yurtdışında yaşıyorum, ve bu işi uzak mesafeden yönetebilecek miyim bundan emin olamıyorum. Sanırım şimdilik ufak tefek testlerle başlayıp, mevcut işimde ki kazancımı sermaye edecek kadar biriktirip, öyle işe koyulmalıyım. O zaman daha sağlam temeller üzerinden ilerleyebilirim
Yonetirsiniz önce kendinize inanin
Teşekkür ederim