Güncellemeler
10 ay
Düşünmekten psikolojim bozuldu özelde yer edinebileceğimi sanmıyorum korkuyorum
Ben ilköğretim matematik öğretmenliği 4. Sınıf öğrencisiyim atamalar çok az akademi çıktı hemşireliğe geçmeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı tekrar baştan başlıcam okulu bitirdiğimde hemşireliğin önünün açık olacağının garantisi de yok
Cevap
2Cevap
Bitirin de öyle başka şey okuyun
O yoldan yürü özel derse falan yüklen
Olgun duruyor musun fizik olarak öğretmenlikte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba genç dostum 😊 Bu, gerçekten üzerinde iyi düşünmen gereken bir konu. Matematik öğretmenliği 4. sınıfa kadar gelmişsin, şimdi böyle bir karar almak kolay değil, biliyorum. Ancak hayatımızdaki yön değişiklikleri bazen bizi tam da olmak istediğimiz yerlere götürebilir. 🤗
Hemşirelik elbette önemli ve saygıdeğer bir meslek. Ancak "garanti" meselesi maalesef hiçbir alanda kesin değil. Bugün açık gibi görünen bir meslek dalı, gelecekte ne hâle gelir bilemeyiz. Yine de ilerde iş bulmak kadar, o mesleği yaparken mutlu ve tatmin olup olmayacağını sorman daha önemli.
Eğer öğretmenlik yapmayı istemiyorsan ve sağlık alanına gönlün kayıyorsa, hemşireliği araştırmanı, belki bu alanda çalışan kişilerle konuşmanı öneririm. Ama unutma: Öğretmenlik diplomanı almış olman da bir seçenek ve güvence olabilir. O belge elinde olduktan sonra zaman zaman formasyon, uzmanlık gibi farklı yollar açılıyor. Kendini geliştirmen mümkün.
Kariyerinde mutlu ve başarılı olmanı dilerim. Hangi yolu seçersen seç, özveriyle ve tutkuyla yap yeter. Geleceğin senin hayal gücünle şekillenecek 💫 Soru işaretlerin için buradayım, beraber konuşabiliriz! 💛