Tesadüflere inanırmısınız? Sizce yaşadıklarım tesadüf mü? Yoksa evrenden, Allahtan işaret mi?

Okul dönemimde (13 yaşımdan) karşı sınıftan bir çocuğa aşık olmuştum. O da bana ilgiliydi, fakat etrafımızdaki o^^) e. ları yüzünden asla kavuşamadık. İkimizle de dalga geçiyorlardı. O an çocuktum ve yemin ederim gerçekten çok saf ve masumdum, o da öyleydi. Sonra biz büyüdük ve son sınfa geldik, o çocuk gelip benim kız arkadaşlarıma : onunla evlenmeği çok istiyorum, fakat bana engel olan 1-2 şey var dedi. Kızlar da o 1-2 şeyin ne olduğunu sorunca söylemedi tabi çocuk. Ben de gurur yaptığım için soramadım)
Sonra biz ikimiz de ayrı üniversitelere kabul olduk. Bir-birimizi göremez olduk. Ama geçen yıl (2024 şubatı) ilk kez karşılaştık, akşam vakti. Beni görünce defalarla dönüp bana baktı ve sigara yaktı. Ben ilk başta onu tanıyamadım. Ama o beni tanıdı. Kaç kez döndü baktı bana. Ben bakmadım pek.
Sonra uzun bi süre kadar göremedim onu. Sonra bu yıl (2025) mayısta gördüm ilk, bizim mahle taraflardaydı. Sonra yine bu yıl metro çıkışında rastladık. Kaç kez baktı bana. Sonra yine 2 gün önce karşılaştık onunla. Bu sefer o ilk rastladığımız yerde. Ve yine dönüp, dönüp bana baktı. Yine ben pek fazla bakmadım. Nedenmi bakmıyorum? Çünkü ben ondan arkadaşım vasıtasıyla kaç kez numarasını istedim konuşalım, yine irtibata geçelim ve arkadaş gibi kalalım diye. O da redd etti beni. (2022) İşte bu yüzden pek fazla umursamamaya çalışıyorum. Ama anladım ki, ben hala onu unutamamışım. Fakat hala seviyormuyum? Ondan emin değilim işte. Düşünceleriniz nedir?
Tesadüflere inanırmısınız? Sizce yaşadıklarım tesadüf mü? Yoksa evrenden, Allahtan işaret mi?
Cevapla