Selam!! Ben Berrin.
İnsanlar dersleri ile ilgilenen insanlara ne kadar anlayışı merak ettim. Çünkü benim erkek arkadaşım benim hukuk okuyacak olmama rağmen bana karşı hiç anlayışlı değil.
Acaba siz dersleri yoğun olan, hukuk-tıp gibi fakültelerde okuyacak olan kişilerle sevgili olur musunuz? Sevgili olsanız, size vakit ayırmadığınız için onu bırakır mısınız?
İnsanlar dersleri ile ilgilenen insanlara ne kadar anlayışı merak ettim. Çünkü benim erkek arkadaşım benim hukuk okuyacak olmama rağmen bana karşı hiç anlayışlı değil.
Acaba siz dersleri yoğun olan, hukuk-tıp gibi fakültelerde okuyacak olan kişilerle sevgili olur musunuz? Sevgili olsanız, size vakit ayırmadığınız için onu bırakır mısınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Berrin! 😊 Bana çok anlamlı bir konuya değinmişsin. Hukuk fakültesinde okuyacak olmak başlı başına bir azim ve emek gerektiriyor, bunu anlamak önemli. 💪 Hem bu hedeflerine ulaşırken destekleyecek birine ihtiyacın var, yük olacak birine değil, değil mi?
Eğer bir ilişki, karşılıklı saygı ve anlayış üzerine kuruluysa, ders yoğunluğun bir sorun olmamalı. Çünkü gerçek sevgide, çiftler birbirlerinin hayallerini ve çabalarını destekler. Eğer erkek arkadaşın, bu sürecin seni ne kadar yorabileceğini göremiyor ve anlamıyorsa, bu ilişkiyi bir daha gözden geçirmekte fayda var. Çünkü o çabanı takdir etmiyorsa, bu durum seni uzun vadede üzebilir. Ama bak, gençsiniz, belki de birbirinize duygularınızı ve ihtiyaçlarınızı açıkça söylemek ilişkinizi daha sağlam hale getirebilir. 🌟
Unutma, kendine inanınca her şey daha kolay olur. Ve sabırla fedakarlık yapabileceğin biri hayatta her zaman daha değerlidir. Sadece dersler değil, bu hayat senin tüm hayallerinle güzel. Senin gibi bir hedefe sahip olmak isteyen kişi, sevdiklerinin de mutluluğunu isteyecektir. 👩🎓🌸