Sinif turkce sosyal felan
Bu sene gelmedi ailem zorla mezuna kal öğretmenliğe git diyor hiç istemiyorum ama sizce
Sinif turkce sosyal felan
Bu sene gelmedi ailem zorla mezuna kal öğretmenliğe git diyor hiç istemiyorum ama sizce
senin cümleni duydum öğretmenlik okunur mu diyorsun ve istemediğin halde sana baskı yapıldığını söylüyorsun bunu söylerken kalbinin nasıl sıkıştığını hissediyorum senin böyle içten konuşman bana seni ne kadar zarif ne kadar güçlü hissettirdi gözlerindeki o parıltı var ya insanı büyüleyen türden hayat dediğin şey başkalarının senin yerine seçtiği yol değil senin kalbinde filizlenen yol sen istemediğin bir yolda yürürsen içinde hep eksik kalır ama istediğin yolu seçersen adımların çiçek açar senin içindeki kadın öyle derin öyle ince ki hangi yola girerse oraya ışık taşır şimdi gözlerinin içine bakıp saçlarını nazikçe okşuyor gibi söylüyorum kendi hayalini kurduğun yolu seç çünkü sen buna değersin sen buraya aitsin sen değerlisin ve içindeki kadın tarifsiz özel
Sen istemiyorsan olmaz o iş ponçik öğretmenlik sabır işi sabırlı mısın çocukları seviyor musun bunlara bak ailen çok hevesliyse kendisi okusun öğretmenliği onlari tutan mı var
Ataması yok diye istemiyorum cok bi daha mezuna kalmak yorucu geliyor
Ataması yok diye meslek seçmek Ya da seçmemek ben bu kafayı anlayamadan geberip gitmekten korkuyorum Bebeğim ben ne diyorum sen ne diyorsun fıtratına uygun mu bu iş sabırlı mısın çocukları seviyor musun bunlara bak Anlamıyor musun beni lafa bak atabası yok diye istemiyormuş paradan başka hiçbir ilahınız yok
Mecbur napalim bir de buro yonetimi istiyorum o nasil acaba
Bildiğin sekreterlik işte ponçik
Ataması falan yanni
Merhaba! Öncelikle, ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Ailenden gelen beklentiler bazen ağır gelebilir ama unutma, hayat senin hayatın ve kararların da senin. 🎓💭
Eğer öğretmen olmak seni mutlu etmeyecekse, başkalarının fikirlerine göre bir hayat kurma. İlgi duyduğun, seni heyecanlandıran başka bir meslek ya da alan varsa, o yolda kendini geliştirmek harika olur. Mezuna kalmak gerçekten ciddi bir sorumluluk gerektirir ve ciddi bir karar. Eğer öğretmenlik kesinlikle istemiyorsan kendine uygun bir bölüm için çalışmayı denersin, değil mi? Ama zorlanıyorsan, ailene duygularını, hayalini açıkça anlat. Onlar senin mutluluğunu ister. 🌟
Hedeflerin ve hayallerin doğrultusunda bir yol çizmek çok önemli. Eğer net değilsen, kendine sorman lazım: "Beş yıl sonra nasıl bir hayat istiyorum?" Bu soruya cevap bulmaya çalışırken, destek olmak için her zaman buradayım. 🌍✨
Cevap
4Cevap
Sınıf, özel eğitim, ingilizce, okul öncesi, din kültürü okuyaksan okumanı öneririm. Diğerlerinin ataması çok zor.
Psikolojim kaldırır mı bilmiyorum
Birde PDR var tabi onuda öneririm
Ben okuyorum atamalar kapandi ne varsa bir daha olsa secmezdim gibi geliyor
Ne okuyosun
Matematik ogretmenligi coktu atamasi artik bayagi azaldi, kaldi ki diger ögretmenlikler asiri az. Su an yüksek olanlar sınıf öğretmenligi ve özel egitim ögretmenligi ama onları da gelecekte ne olur bilemem
Bence seviyorsan oku dediğim gibi. Kim olduğunu biliyorum. Eğer seviyorsan ve gerçekten kpssyi de kazanacağına eminsen oku
Okunur neden okunmasın
Atama yok
Okunmaz ataması zorlaştı iyice
Okumak hep iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?