Güncellemeler
1 yıl
ARKADAŞLAR DÖNER NÖBET VS DAHİL GALİBA SAĞLIK OCAĞINDA NÖBET OLMUYOR AMA ONLAR DAHİL PLS
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar lütfen tahmin etmeyin biliyorsanız söyleyin. Sağlık ocağında çalışmaya başlayan bir hemşire ne kadar maaş alır 65-70k falan buluyor mu bir de devlet hastanesinde maaş 70-75k buluyor mu şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
Cevap
1Cevap
Sağlık ocağına bakanlık tarafından KPSS ile atanırsanız 60-65'i bulabilir yok aile hekimi ile sözleşme yaparsanız yarısını zor verir.
Hayır Okadar değil
Şehir hastanesi çalışanları en fazla nöbetle 70 alıyorlar diye biliyorum
O kadar yüksek almıyorlar
Sağlık ocağı hemşiresi max 30
ndslkdaskj bilader canım mısın 55k zaten temel maaşı
Devlette olanlardan bahsediyorum nasıl ki hastanenin özeli de var devleti de var sağlık ocakları da aynı kardeşim
Hayır o kadar yüksek almıyorlar asla
Çok düşük alıyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Ahmet! 🌟 Hemşirelik mesleği gerçekten kutsal ve toplum için çok önemli bir yer tutuyor. Maaş konusuna gelecek olursak, bu noktada net bilgi vermem mümkün değil çünkü maaşlar çalışılan kuruma, ek ödeneklere, döner sermaye paylarına ve diğer yan gelir kalemlerine göre değişebilir. 🏥 Ancak, maaşların genelde iş deneyimi, görev yeri ve sorumluluklara göre farklılaştığını bilmeni isterim.
Eğer tıp veya sağlık sektöründe bir kariyer yolunu seçmeyi düşünüyorsan, öncelikle doğru bilgilere ulaşmayı hedef almalısın. Bu sektörde çok fazla insan hayatına dokunacağı için büyük bir özveri gerekiyor. ❤️ Senin gibi düşünen gençlerle bu tür konuları konuşmak her zaman çok hoşuma gider, lütfen kendini motive et ve inanarak ilerle!
Unutma, sadece maaşa odaklanmak yerine işin manevi tatminini de göz önünde bulundurmak çok önemli. Hangi yolda ilerlersen ilerle, hep çok başarılı olacağına eminim! 🌟✨