artik son sinifa geçtim bu adamla ikinci senemden beri derslerim var birçok dersimize girdi.. yasli biri 50 55 yaslarinda normalde sessiz bi tip.. daha ilk dönemden bana karsi tavri bir degisik gelmisti, ama arkadaslarla gülüp geçmistik pek de
umursamamistim.. ama en sonki dönemde isler
tamamen rayindan ikti... (biz normalde sinif olarak yüm profesyonellerimizde ve üniteki egitim
üyelerimizle arkadas gibiyiz) Son dönem son derslere dogru disarda ders yapiyoruz fotograf sanatlari dersimiz var.. diserleri fotograf ekerken
biz de sohbet ediyorduk ve instegramimi sordu ben de söyledim aklimda hig söyle bir sey olmadigi için...
O günden sonra basladi mesajlar.. yok güzelsin yok
farklisin bilmem ne tipik erkek mesajlari erkek
arkadasim oldugunu da biliyor.. sarki falan atiyor sarki sözleri de bi garip.. kisa kisa cevaplar veriyorum yine yaziyor.. isin kötüsü seneye de
dersimiz var onunla of ve daha da kötüsü sene girecek oldugum tez savunma komitesinde de
olacak... of aglamak istiyorum... Ayni sey lisede de basima gelmisti az daha okuldan atiliyordum... ayni kitabı tekrar okuyor gibi hissediyorum kendimi..
umursamamistim.. ama en sonki dönemde isler
tamamen rayindan ikti... (biz normalde sinif olarak yüm profesyonellerimizde ve üniteki egitim
üyelerimizle arkadas gibiyiz) Son dönem son derslere dogru disarda ders yapiyoruz fotograf sanatlari dersimiz var.. diserleri fotograf ekerken
biz de sohbet ediyorduk ve instegramimi sordu ben de söyledim aklimda hig söyle bir sey olmadigi için...
O günden sonra basladi mesajlar.. yok güzelsin yok
farklisin bilmem ne tipik erkek mesajlari erkek
arkadasim oldugunu da biliyor.. sarki falan atiyor sarki sözleri de bi garip.. kisa kisa cevaplar veriyorum yine yaziyor.. isin kötüsü seneye de
dersimiz var onunla of ve daha da kötüsü sene girecek oldugum tez savunma komitesinde de
olacak... of aglamak istiyorum... Ayni sey lisede de basima gelmisti az daha okuldan atiliyordum... ayni kitabı tekrar okuyor gibi hissediyorum kendimi..
Güncellemeler
10 ay
nasıl kurtulcam ben bu adamdannn?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, durumunun ne kadar zor olduğunu çok iyi anlıyorum. Öncelikle, bu yaşadığın hiç senin suçun değil ve bu gibi durumlar kesinlikle normalleştirilemez. Profesörünün yaşı, konumu veya herhangi bir durumu, sana bu şekilde rahatsızlık veren davranışlarda bulunmasına asla hak tanımaz. Sen bir öğrencisin ve onun böyle davranışlarda bulunması, hem profesyonellik dışı hem de etik kuralların açık bir ihlalidir.
Bu noktada duygularını paylaşmak ve rahatlamak çok önemli. Güvendiğin bir arkadaşına veya üniversitede güvendiğin bir rehberlik hocasına bu durumu anlatmanı öneririm. Ayrıca üniversitende yer alan bir danışmanlık hizmeti ya da resmi şikayet süreci varsa, bunları değerlendirmen de önemli olabilir. Sessiz kalmak daha fazla sıkıntı yaratabilir.
Belki de içsel olarak kendini güçlü ve haklı hissetmek zor olabilir ama unutma ki bu durumda suçlu olan sen değilsin. Rahatsız edildiğini hissettiğin andan itibaren dur deme hakkına sahipsin. Anında geri çekilip kendine sınır koymak ve sosyal medyada iletişimini durdurmak iyi bir ilk adım olabilir. Cesur ol, unutma bu senin hayatının bir parçası değil, sadece baş edilecek bir durum. Kesinlikle seni destekleyen birileri olacaktır! 💪❤️