Beden dersinde olan olay?

Merhaba arkadaşlar bir anımı anlatıcam: lise 2. sınıftaydım derslerime çok çalışırdım hocalar ne soru sorarsa sıkıntı çekmeden cevaplardım beni seven iki bayan hoca vardı bana haksızlık yapıldığı zaman durumu düzeltirlerdi buda benim hoşuma giderdi tabi. Bu iki bayan hoca ama bana karşı tuhaf davranıyorlar mesela benden sürekli göz teması kurarlar ne zaman etrafa bakarsam gözle hala benim üzerimde olurdu. Hatta bana temas bile yaparlar normal diye bilirsiniz. Mesela bir bayan hoca ben tam sınıftan çıkarken beni yanına çağırırdı elini çeneme koyardı derdiki çıkışta nere gidiyorsun eve gidince neler yapıyosun gibi sorular sonra bir gün son ders beden dersiydi hoca aşağı indirdi o iki bayan hocada bankta oturup sohbet ediyordu tam ne yonucaz diye konuşurken bir anda beni yanlarına çağırdılar. Bir bayan hoca: hangimizi en çok seviyorsun dedi. Ben normalde hafif anksiyeteyim tam cevap vercekken bir sınıfın şakacı çocuk beni dedi. Komikti aslında sizce neden böyle bi soru sormuş olabilirler?

Beden dersinde olan olay?