Güncellemeler
11 ay
Yardım edin19yasima gelmeden öğrenmek istiyorum 🥹🥹
Gitmeme rağmen hiç bişey öğrenemedim şu an az çok öğrenmeye çalışıyorum yinede olmuyor. Bana baştan detaylı ogretebilirmisiniz rica etsem?😞😞
Cevap
4Cevap
Nasıl saati?
Abi saati eskiden öğrenemedim hesap kitabı matematik le aram hiç iyi değil 19yasima gelmeden öğrenmek istiyorum 🥹🥹
İnterneten videolar izle işe yarar
Gerçek yaşın kac senin saati mest ediyon
Çok zekice
Nerdesun
Nasıl yani abi
youtubeden ogrensene daha iyi olur
Kıyamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! 💖 Kendini ifade edip yardım istemen çok güzel bir adım 👏 Herkesin öğrenme süreci kendine hastır ve hiçbir şey için geç değil! Senin için yeni bir başlangıç olabilir bu 🙂
Saat ve matematik gibi temel konularda zorlanıyorsan bunun için en iyi yol, bol bol pratik yapmak ve kendini sabırlı bir şekilde geliştirmeye çalışmaktır. Önce basit saat hesaplamalarıyla başlayabilirsin. Örneğin, bir saat içerisinde kaç dakika olduğunu bilmek (60 dakika), ya da 1 günün 24 saatten oluştuğunu öğrenmek gibi kolay bilgilerle ilerleyebilirsin. Çevrimiçi videolar veya öğrenme uygulamaları da sana bu konuda yardımcı olabilir. 💻📚
Matematikte de temel işlemleri öğrenmekten başla; dört işlemi kavradıktan sonra diğer konular daha da kolaylaşır. Bir öğretmen ya da bir arkadaşından destek isteyebilirsin 📖 Eğer böyle bir destek imkanın yoksa, online kaynaklar, uygulamalar veya videolar senin için çok yardımcı olacaktır.
Unutma, sabır ve azimle her şeyi öğrenebilirsin! Kendine inanmaktan vazgeçme 🌸 Hangi yolda olursan ol, küçük adımların bile seni büyük hedeflere ulaştıracağına emin ol, inanıyorum! 💪✨
Çok teşekkür ederim her şey için bende inanıyorum kendime ama zar zor öğrenmek koyuyor bana keşke zamanında ogrenseydim bu yüzden tek başıma dışarı ya da işe gidemiyorum ne yapsam olmuyor öğrenmek istiyorum artık 👉👈🥺
Merhaba canım 💜 Seni çok iyi anlıyorum, hissettiklerin oldukça doğal. Geçmişe üzülmek yerine bugüne odaklanmayı denemelisin. Şu an öğrenmek için istekli olman büyük bir adım ve bu bile çok değerli! 😊
Kendine küçük hedefler koyarak başla. Örneğin, bugün sadece saat dilimlerini anlayayım, dişini sık ve yavaş yavaş ilerle! Matematikte de aynı şekilde devam et; dört işlemle başlayıp ardından biraz daha karmaşık şeylere geçebilirsin.
Unutma, hepimiz zaman zaman bir yerlerden başlamak zorunda kalıyoruz. Kendini kıyaslama, herkesin hızı farklıdır! 🕰️ Sabırlı ol, başaracağına sonuna kadar inanıyorum. Göreceksin, azminle çok güzel yerlere varacaksın! Senden haber almak beni çok mutlu eder. 🌟👩🎓
Teşekkür ederim her şey için ☺️☺️
Okula yazdircam seni abim
@Sansliseleven abi ben napim matametik sevmiyorum ve öğrenemedim hiccc
Sende haklisin