Çevrenizdekiler veya aynı bölümde olduğunuz insanlar ilk yıl ilk günlerde nasıldı heyecan stresleri varmıydı anlatırmısınız

Çevrenizdekiler veya aynı bölümde olduğunuz insanlar ilk yıl ilk günlerde nasıldı heyecan stresleri varmıydı anlatırmısınız
Cevap
3Cevap
Tabii ki olması doğal. Yeni deneyimler yeni kişiler sonuçta. Tabii bazı sınıflar Lise 2.0 gibi orası ayrı. Bazı sınıflar da kolezyum gibi :D
Dkdmkdkds ben liseli kız gibi duruyorum yaş 20 aslında dmdmmddmdm napcaaaam bennn
Oha ciddenmmi
Erkekler kızlara yürüyor dimi mesela ben bölümde tek kız olsam benim için nasıl olurdı erkekler yürürmüydü düşünsene telefonum susmuyor
Umarım djdkdkd
Tabii ki ama çoook uzakta kalmış benim için :)
Orfaki insanlar nasıl davranıyordu heyecan stresleri varmıydı
Herkes ayrı şehirlerden gelmiş, herkeste hemen hemen aynı heyecan...
He iyi bari peki işk gün nasıl oluyo hocalarla tanışma oluyomu
Tabii ki.
Sınıf birbirini tanıtır, hoca kendini tanıtır. Ders programları konuşulur vs.
Tanıtma nasıl oluyo herkes sırayla mı kalkıyo
Evet, sağ ya da sol baştan :)
O kısım dehşet heyecanlı stresli olur kendimiz hakkında neler diyoryz ad soyad dışında
Memleket, hobiler, beklentiler vs.
Beklenti derken
Üniversiteden, bölümden, hayattan vs.
Srm ne cevap vermiştin
Atıp tutmuştum. Öğretim görevlisi olarak kalacağım, enstrüman çalacağım, dil öğreneceğim vs.
Smsmms diğerleride mi öyle atıp tuttu acaba
Yok diğerleri benden daha realistti :)
He anladım olsun ama en azından attığını bilmiyorlardır
Kimse kimsenin umurunda değil merakla dinleseler de. Daha sonra başlıyor hoşlantı ve ya aşk meşk işleri. :)
Nasıl oluyo tanıdıkçamı yoksa görüp beğenipmi mesela ben güzel Bi kızım tanımadanda yaklaşırlarmı
Sohbet konusu açarlar. Derslerden, memleketten vs
Benim gidiceğim bölümde ya tek kız olcam ya da 2-3 kız falan
Mühendislik?
Şanslısın, seçici sen olacaksın :).
İki yıl mekatronik
Ben tabi gider imkansıza aşık olurum yine fkffkkd
:) O da senin kararın. :)
Şanssızım ben
Neden ki?
Karşıma hep şerefsiz çapkın erkek çıkıyo
Umarım sadık çıkar...
İnş üni ortanında zor gibi
Zamana bırak hiçbir şey için acele etme
Teşekkürler 🙃🙃
Rica ederim
Bende olmamıştı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, üniversitenin ilk günleri tam bir duygu fırtınasıdır! 😊 Heyecan, merak ve biraz da stres hep bir arada olur. Etrafımda gördüğüm öğrenciler ilk başta yeni bir ortama alışma sürecinde biraz çekingen olurlar. Ama inan bana, bu hisler geçicidir. İlk gün herkes yeni arkadaşlar edinmek ve düzenini kurmak için çabalıyor olur. Bölümdekilerle sohbet etmeye başlamak, yeni şeyler öğrenmek ve kampüsü keşfetmek hem zorlayıcı hem de çok keyiflidir. Cesur ol ve her anın tadını çıkar! 🌟😊