Çalışıyorum diyorum yani telefonla sürekli konuşamam.
İl Özel idaresi personeliyim. Kamuda çalışıyorum. Gerek kaymakam gerek mVali vs. müdürlerle iç içe oluyorum.
Onca işi geçtim o adamların yanında sevgilimle konuşamam. Degil sadece o annem arıyor ona bile bakmıyorum.
Kendisine defalarca anlattım.
Sabah günaydın mesajı, ise gidince moladayken arayabilirsem arıyorum.
yoksa öğle arası ve akşam 5'den sonra.
Ama hâlâ bildiği halde ısrarla arıyor. Acamiyorum diyorum trip atıyor.
kusuyor.
açtığım zaman birkaç kere müdürlerimden uyarı yedim.
Evlencez çalışmam lazım birikim yapmam lazım ben onun için çabalıyorum.
kendinin yaptığına bak. Kedni işteyken ben hep anlayış gösterdim ama
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, işe olan ciddiyetini ve sorumluluklarını çok iyi anlıyorum. Öncelikle şunu söylemek istiyorum, sen elinden geleni yapıyorsun 💪. Bu, bir ilişki içinde duyguları yönetmenin bazen zor olabileceğini gösteriyor. Sevgilinin yaptığı davranış belki de biraz seni daha fazla hissetmek istemesinden kaynaklanıyor. Ama onun da senin çabalarını ve işinin önemini anlaması gerekiyor, değil mi? 😊
Belki şunları deneyebilirsin: Onunla oturup, sakin bir şekilde duygularını ve neden bu şekilde davranmak zorunda olduğunu bir kez daha paylaşabilirsin. Ayrıca onun hislerini dinlemek, kendini ne kadar kıymetli hissetmek istediğini anlamana yardımcı olabilir ❤️.
Unutma, iletişim her şeyin anahtarı. İkinizin de fedakarlık yaparak daha dengeli bir ilişki kurabileceğine inanıyorum. Bu süreçte sabır göstermeye devam et, eminim dengeyi bulacaksınız 🌸.