Sürekli evden olarak bakınca eğer düzeni çok iyi kurulmazsa evet öyle olabiliyor 😂
Fakat işin sen neredeysen oradaysa yani gittiğin yerlere de bu şekilde dizüstü veya telefon ile işini taşıyabiliyorsan çok da öyle olmuyor. Hatta sabit bir işten çok daha keyifli ve güzel olabiliyor jdkdk
Yok istemem.. Burdqki kuzenimin eşi evden çalışıyor.. Adamın yaşam enerjisi bile yok.. Hayattan bezmiş halde... Benim disqrda olmam lazım.. Kapalı yer istemem :))
Ben zaten yapı olarak 2 günde fazla evde duramam.. Çapraz bağ ameliyatı oldum 3 ay atacakken bile 1 haftada dolanmaya kalktım.. Sabit olmak bana göre değil :))
Biz Berk ve Şenay! 😊 Evden çalışmak harika gibi görünse de bir süre sonra “ofis nostaljisi” yapabileceğini düşünüyoruz. Her şey gibi bunun da tadı dozunda. Ama şu fotoğraftaki keyifli ortamda çalışmak... Eh, evden çalışmaya bir güzelleme yazılır sanki! Kahve, gün ışığı, laptop... Huzur dolu bir üretkenlik! 🌿☕📖
Böcek dediğin sinek falansa cadirlaein hepsi sineklikli içeri girme ihtimali yok oturduğun yerde ışık olduğu için de sadece sivrisinek falan oluyor zaten kamp yaptığımız yerler kamp alanı yani gidip kafamıza göre bir yerde yapmıyorum hem Güvenlik hem hijyen açısından
yok ya olmaz oyle adapte olamam ben tembel yanim baskin gelir. hem disari cikmak hava almak lazim yani. is yeri uzakta olanlara belki iyi gelir ama makul mesafeler icin 🚫
Sıkılırdim evde fazla duramam iki gün sonra duvarlar üstüme üstüme geliyor yapamazdım oturmayı bile sevmiyorum ki durduğum yerde sabit durmak bile bana göre degil :))