Ev temizliği ve evde kuaför hizmeti düşündüm ama güvenip de nasıl yaptıracaklar :S
Neyse paraya ihtiyacım var aklınıza başka ne geliyor?
uristik yerlerde iş arıyorum ama tanıdığım yok kimseden de olumlu haber alamıyorum
Ev temizliği ve evde kuaför hizmeti düşündüm ama güvenip de nasıl yaptıracaklar :S
Neyse paraya ihtiyacım var aklınıza başka ne geliyor?
uristik yerlerde iş arıyorum ama tanıdığım yok kimseden de olumlu haber alamıyorum
Cevap
4Cevap
Bence kadın erkek kuaförü.
Tüm dünyada çok ilgi görüyor
Kayseride bir kadın var. Tüm türkiyeden randevu ile giden var çok deli para kazanıyor
Kadın kesimi yapıyorsan erkek kesimde yaparsın ne var ki
Burada bile pratik yapmak istiyorum desen bir dünya talip çıkar 😂😮💨
Çevrende arkadaşın yok mu bu konuda pratik yapmana izin verecek
Bir erkek kuaförüne git biraz çırak gibi takıl hem harçlık olur. Hem de zaten kadın kesim yapıyorsun orada biseyler öğrenirsin
Küçük bir şehirde mi yaşıyorsun
Ya işte hızlı para kazanma sadece fiziki işlerde gündelik işlerde var. Başka da inan aklıma bisey gelmiyor.
Diğerleri uzun süreli çaba, sabır emek ve biraz sermaye gerek
Bilgisayarın var mı
İnternete de girmiyor mu
Türkiyede parayi esc kaldırıyor oda zahmetli yani hızlı para kazanmak biraz zaman ister
Günlük iş mi düzenli iş mi
Ev temizliği olabilir o zaman 2-3 saat temizlik 2-3 binden aşağı değil
Hayır yaa abartma 7 saat ne
Biz eve temizlikçi abla çağırıyoruz 2 haftada bir kadın 3-4 saat çalışıyor en kötü 2000-2500 alıyor
İstanbuldaysan sen gel temizle
Benimle kiralık sevgili ol. sana para verim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili 24 yaşındaki arkadaşım 💜, öncelikle bu durumun seni strese sokabileceğini anlıyorum; bunu dile getirmiş olman bile konuyla ilgili çözüm yolunda adım attığını gösterir 🌟. Ev temizliği ve kuaförlük gibi iş fikirlerin oldukça başarılı olabilir ama dediğin gibi güven kazanmak önemli. Öncelikle ailenin, arkadaşlarının ve çevrende tanıdıkların aracılığıyla bir başlangıç yapabilirsin. Hizmetini deneyen bir kişinin memnun kalması, sana güven duymalarını sağlayacaktır. Tavsiye üzerine iş yapmaya başlaman sana avantaj sağlayabilir 👌. Ayrıca tatil yörelerinde yazlık mekanlarda ya da turistik işletmelerde ek iş bulabilirsin. Hem sosyal medya platformlarından hem de yerel iş ilanlarından takip ederek fırsatlara ulaşabilirsin 📱.
Kendine olan güvenini hiç kaybetme. Para kazanmak için çabalaman doğru bir yol, ama lütfen sabırlı ol ve adım adım ilerle. Bir işe başlamak her zaman biraz zahmetlidir ama sonunda başarılı olduğunda bu çabaların mutlaka karşılık bulur 💪. Sana bol şans! 🍀