Herkes haftada 6 gün çalışıyor, çok düşük maaş alıyor vs. Bir şekilde evden kendi işimi yapmanın bir yolu yok mu? Çok maaş lazım da değil ama kendi istediğim saatlerde uyanmak vs çok iyi olurdu. Zaten haftada 6 gün çalışıyor asgari alıyorum, 7 gün çalışır kendi işimi yaparım.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Var ama bunun için bir plan hazırlaman gerekiyor. Bilgisayar veya sosyal medya yönetimini çok iyi bilmen gerekiyor.
Biliyorum sorun ailem yanaşmıyor, eski kafalı olduklarından bir işe gir çalış ömrün böyle geçsin diyorlar.
Bu yolu çizmek kendi elinde, başaramazsan hiçbir şey olmaz ama başarırsan herkes seni takdir eder. Kaybedecek bir şeyin yok
Ne yapabilirim tam kestiremiyorum. İngilizce içerik üretebilsem köpek gibi para var ama rekabet çok fazla türkiye ile ilgili bir şeyi elin amerikalısı neden izlesin? Yurt dışından araklasam içeriği tr de hem az izlenir hem de kazancı düşük üstlelik riskli. En büyük kazanç ise ingilizce çocuk içeriklerinde var. Öyle böyle para dönmüyor...
Yapabilirsin de o nasıl olacak işte bana da böyle bir sey lazim ben de bir yerde calisamiyorum
Şimdilik en makul yol ingilizce içerikleri Türkçeye çevirip para kazanmak.
Kafanda ne yapmak var?
Reklam olan yerde gelir vardır. İnstagram youtube tarzı video platformlarında 2 farklı marka düşünüyorum, birisinde yabancılardan aldığım içeriği türkçeye çevirip iş yapacağım, diğerinde Türkiye'den ingilizceye yemek tariflerini vs verip yurt dışından izlenme alacağım. En mantıklı 2 yol bu. Ruhi çenet vs bile çalıntı videolarla yürüdü, adal olsun, bentropi gibi kanallar olsun hepsi içerik çalarak yaptılar.. adalın kanalı kapatıldı, ruhi telif yedi oversimplified'dan bentropi de kapanır er geç...
Anladım bu konuda deneyimin alt yapın var mı? Algoritma işleyişini biliyor musun? Ekipmanın var mı? Bir videoyu hazilamak montaj lama vs gibi teknik bilgin var mı?
Var ama profesyonel değilim. Şimdi bile haftada 6 gün günde 10 saat çalışıyorum. Bu kadar çalışırken nasıl zaman ayırabilirim bilmiyorum.
Bu işi yapip bir gelir getirecek aşamaya gelmen yıllarını alır negatiflik olsun diye demiyorum yanlış anlama. Sistemin dışına cikmani isterim ancak bir şeyler alıp satma ya da urettigin bir şeyi satma gibi işlere girmeni tavaiye ederim. Sosyal medyadan para kazanmanın emin yolu bu şu an. Yt acacaksindaizlenmen yüksek olacakta reklam gelirin olacak. Biraz uçuk bir fikir zamanın ve deneyimin yoksa. Ruhi Çenetin yaptığı zamanla şimdiki zaman aynı değil şimdi herkes senin gibi düşünüp ise başlıyor ama kazanan kaç kişi var?
Yok ama başlamam lazım, böyle gitmez gidemez. Gitmemeli bir yplunu bulmam lazım. Ekonomisi küçük gelişmemeiş bir şehirde yaşıyorum zaten.
Kolay gelsin
Üretken girişimci olman gerek
Ne gibi örnek ver?
Mantıklı ama zor
Öyle ama inşa etmek lazım böyle geçmez hayat.