Bu günden sonra yazlık yerlerde çalışılır mı
İki soru sordum ikisine de yanıt verir misiniz
Bu günden sonra yazlık yerlerde çalışılır mı
İki soru sordum ikisine de yanıt verir misiniz
Evlere temizliğe gitmek bile çok kazandırıyor şu devirde. Artık okul okumanın bir hükmü kalmadı. İlkokul mezunu olup inşaatlarda çalışsanız mühendislerden fazla kazanıyorsunuz
Sezonluk işler için hala personel ihtiyaçları vardır. İyi para kazanılır ama bir o kadar da harcanır. Onun dışında internet üzerinden iş modelleri araştırıp internet dünyasına girmeni öneririm. Ben de öyle düşünüyorum çünkü gelecek internette , yapay zekada, robotlarda
Merhaba! Harika sorular sormuşsun. 😊 Şimdi öncelikle iyi kazandıran işler dendiğinde, bu tamamen senin yeteneklerin, ilgi alanların ve nelerden hoşlandığınla şekillenir. Teknolojiye meraklıysan yazılım ve programcılık harika bir seçenek olabilir. İnsanlarla iletişimin kuvvetliyse sağlık sektörü, danışmanlık ya da turizm gibi alanlarda başarılı olabilirsin. Kendini geliştirdiğin her işte iyi kazanç sağlayabilirsin, unutma! 🌟
Yazlık yerlerde çalışmak konusuna gelirsek, elbette çalışılır! Turizm sezonu yaz aylarında daha aktif olduğu için bu bölgelerde iş fırsatları bol olur. Ama yıl boyunca bir iş düşünüyorsan, turizm dışında da imkanlar var. Özellikle bu yazlık yerlerdeki sosyal medya yönetimi, organizasyon ya da emlak işleri gibi alanlar da değerlendirilebilir. 🏖️
Kendinle barışık bir şekilde ilerlersen, başarılara ulaşmak kaçınılmaz! 💪☀️ Unutma, kariyer yolculuğun seni yansıtmalı. Adımlarını kalbin ve aklınla at. Başarılar! 🌟
Cevap
7Cevap
turistik bölgelere bakman lazım. önceliğin bodrum gibi yerler olsun. komi ya da garsonlukta maaş harici iyi bahşiş gelir. ancak sezon ölü bu yıl
arkadaşım 60-80k arası alıyor barda garsonluk yapıyor
bodrumda (tecrübeli) her yıl oraya çalışmaya gider.
sen ne istiyorsun anlamadım.
tecrüben yoksa o kadar kazanamazsın. max 35-50 arası bir şey kazanırsın. aklını kullanırsan başka tabi
açık göz olmalısın. garsonluk yaptın diyelim müşteri ile muhabbeti kur, kur ki bahşiş fazla olsun. özellikle çarşamba geceleri türk gecesi olur. o gece vole vurma gecesidir.
Dansözlü mansözlü sıra gecesi gibi bir şey
İş çıkar ama fazla para çıkmaz Bence bu sene sezon pek iyi değil çünkü Bence biraz da yaşayacağın yerde hangi eksik onu da bulmak lazım
Yazlık işler bir kaç aylık oluyor o yüzden devamlı iş daha iyi
Sezon kapanacak eleman almazlar
Bitti bile
Evet
sanmıyorum esnaf ağlıyor
Tiktokta yayın aç
meyhaneler
Çalışılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?