yaşadığım yere özgü sabun ve mum yapıp instadan satmak mı? (bodrum mandalinalı sabun çeşme limonlu sabun)
yoksa sosyal medya uzmanlığı yapmak mı? işletmelerin medyasını yönetmek reklamcılık alanı?
yoksa sosyal medya uzmanlığı yapmak mı? işletmelerin medyasını yönetmek reklamcılık alanı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dün zannedersem bu konu ile ilgili konuşmuştuk :) haklı olarak hala biraz ikilemdesin :) Ama ikisini de aynı anda yönetebilirsin
ikilemdeyim evet… cesaret edemiyorum. mantıklı olanı seçmek istiyorum temkinli ilerlemek istiyorum
sabun işi olur mu kararsızım… hiç yapmadığım şey bir de hediyelik olarak mı ilerlemek mantıklı nişan doğum günü vb yoksa direkt sabun satışı mı bilemedim?
İstersen öncelikle Sosyal Medya Uzmanlığı üzerine odaklan. Yeterli maddi gücü elde edip hayatını toplayınca, diğer üretim işine başlarsın.
sabun mantıklı mı sence?
Bence çok mantıklı. Dün senden sonra biraz daha piyasa araştırması yaptım. Evet bu işi yapan çok kişi var ve evet pazar hakimiyetine sahip büyük firmalarda var. Ama yine evet senin çok güzel bir şekilde ilerleyip senin benim gibi insanlar için büyük olan kazançlar sağlanabilir. Elbette riskler var, en büyük risk yönetememek. Güzel işler bağlamalısın ve koordinasyonun eksiksiz olmalı
sence butik sabuncu mum işi yapmak mı yoksa davet için doğum günü nişan vb için hediyelik sabun yapmak mı?
Kesinlikle butik
diğer davet türlerinden hepsi oldukça fazla var değil mi farklı olmalı
Hayır bence butik işinde çok daha iyi kazanç sağlarsın kardeşim