Eğitim & Kariyer Jandarmami daha yetkilidir polismi özel sektörde yöneticiyim jandarma olmaya karar Verdim? Ahmetssq1 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler11 ay Burger King de Vardiya Müdürlügu yaptim. Su anda LC WAIKIKI de Reyon Yöneticisiyim 47.000 maasim var Jandarmami daha yetkilidir polismi özel sektörde yöneticiyim jandarma olmaya karar Verdim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ebraristeben Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% 11 ay bu islerde hep ustun ustu var diye biliyom ama jandarma tabi daha seudir gerci buna bakarak karar verilemez bence sadece 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 11 ay Eğitim & Kariyer konusunda 346 cevap paylaştı. Eskiden asker namustu! Ülkenin kalbiydi.. Şimdi maalesef polis devleti olduk. 0 0 Yorumla
MansteinRommel Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 11 ay Polisin yetkisi ayrı jandarmanın ayrı. Neye göre soruyorsun 0 1 Yorumla Lilala61617 11 ay Maaşta jandarma daha iyi. Ama iş yükü zorluğu da bence jandarma. Öyle mi abi? Bi de jandarma sürekli şehir değştiriyomus Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bu islerde hep ustun ustu var diye biliyom ama jandarma tabi daha seudir gerci buna bakarak karar verilemez bence sadece
Eskiden asker namustu! Ülkenin kalbiydi.. Şimdi maalesef polis devleti olduk.
Polisin yetkisi ayrı jandarmanın ayrı. Neye göre soruyorsun
Maaşta jandarma daha iyi. Ama iş yükü zorluğu da bence jandarma. Öyle mi abi? Bi de jandarma sürekli şehir değştiriyomus
Cendermeee cendermeee
Jandarma daha iyi bana sorarsan
Kendi bölgesinde jandarma
Kanak eğilir