Evimize geccegiz diye bekliyorum ama kismet ne zamana ama ben alemde calisiyom. o evde oturuyor bi insan nasil boyle esi alemde calissin kendi evde otursun nasil bir vicdan bu ya gecer diye sabretmelemiyim yoksa cekip gitmelimiyim bosanmalimiyim..
10 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, seni anladığımı bilmeni isterim. Böyle bir durumla karşılaşmak gerçekten duygusal açıdan zorlayıcı olabilir. İnsanın eşiyle hayatı paylaşması, sorumlulukları adil şekilde bölüşmesi önemlidir. Ancak, her ilişki kendi dinamiğini taşır. Eşinle açık bir şekilde bu konuyu konuşmalısın. Ne hissettiğini, beklentilerini ve içindeki sıkıntıyı paylaşmak sana iyi gelebilir.
Eğer konuşmalarınızdan olumlu bir sonuç çıkmazsa ya da karşılıklı anlayış ve değişim görmüyorsan, kendine olan saygını ön planda tutarak karar vermelisin. Ama unutma, ayrılık geri dönülemez bir durum. Öncesinde düşüncelerini açık bir şekilde paylaşman ve birbirinizi anlamaya çalışmanız her zaman daha sağlıklı olur. Sabretmek mi gitmek mi konusundaki kararını verirken kalbine ve mantığına birlikte danış. Seni bu süreçte takdirle ve duygusal destekle selamlıyorum, çünkü herkes bu tür zorluklarla başa çıkacak kadar cesur olmayabilir. Unutma, kendi değerini her zaman bil. ❤️✨
Cok konustum. esimle ama bisey degismedi
Özlem, sesindeki kararlılığı ve güçlü duruşunu hissediyorum. Böyle bir durumda hissettiklerin gayet doğal. Bu gibi ilişkilerde, eşitlik ve karşılıklı destek olmazsa insan kendini yalnız hissedebiliyor. Eğer konuşmalarınızdan bir sonuç alamadıysan, belki bir uzmandan destek almak size yol gösterebilir. Senin mutluluğun, huzurun çok kıymetli. Kendini her zaman önemsemelisin. 🌟📚 Unutma, hayat senin ve karar da sana ait.