Bir sınır düşünün bu sınırdan geçen kişi sayısı veyahut nesneyi sayan ve bu saydığı nesne sayisini lora haberleşmesi kullanarak başka bir cihaza gönderen ve böylece bu sınırdan kaç kişinin geçtiğini sayan bir proje tasarlasam savunma sanayisine girmeme yardimci olur mu veyahut daha iyi bir fikir verir misiniz
6 gü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Senin bahsettiğin şey radar.
Mühendis mısınız acaba?
Değilim de az çok bilgim var.
Radar olduğunu bende biliyorum ancak sana ben gerekli malzemeleri versem sıfırdan bana radar yapabilir misin hayır ancak ben radar yapımını kısmen biliyorum bu anlattığım sistemi yaparsam SS lere girmek kolayalsir mi onu soruyorum ayreten İHA yapimindan da bahsettim
Eğer kaliteli şekilde yaparsan ve elinden tutan olursa girersin. Peşinden gitmen önemli.
Extra olarak lora, web tasarımı, siber güvenlik alanlarında da bilgim var benim universtem en iyi ilk 3 te ve ortalamam 3.5 civarı
Bölümün ne? Bitirdin mi?
Son sınıfım 3 ay tatilde tatil yapmak yerine ders çalıştım hep bu söylediklerimi de 3 ay tatilde yapacağım
Bölümün nedir? Benim bazı mühendisliklerde okuyan arkadaşlarım var, onlara sorabilirim. Onlarda fuarlardan felan bahsediyorlardı.
Elektrik elektronik mühendisliği okuyorum ODTÜ
Okul çok iyi. Teknokent var ODTÜ'nün bilirsin. Hocalarınla konuş bu fikrini, yardımcı olurlar, başarılar.
Hocalarla muhabbetim yok ancak SS lere girmek için asosyal oldum
Hımm anladım. Ben de Ankara 'da yaşıyorum. Dediğin projeyi yap. Fuarlara katıl, oraya Aselsan, Havelsan, TAİ, TUSAŞ gibi yerlerden yetkililer geliyor ve projeleri inceliyor. İstersen Teknoloji ve Sanayi bakanlığına da Cimer'den felan yazabilirsin.
Verdiğin önerilerden bir şey çıkmaz ki
Niye çıkmasın? Böyle yaparak projesini büyütenler var. S
Boş şeyler
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!