Ben memurum ve eşimin de memur olmasını isterim geçinmek çok zor hayat pahalı ve özel sektörün garantisi bile yok
6 gü
Ben memurum ve eşimin de memur olmasını isterim geçinmek çok zor hayat pahalı ve özel sektörün garantisi bile yok
Cevap
17Cevap
memurum öyle bir takıntım yok sadık ve bağlı bir kız olsun yeter bana
Adam
Sen öyle misin peki sadık mısın
bu devirde bakir kalabildim bence sadığım fırsatım olsa da yapmadım istesem parayla da yapardım demekki sekse değer vermiyrm
Olabilir ne güzel bu zamanda temiz kalabildiysen
Haksız değilsin tabiki... Malum ekonomik şartlar ortada. Parası içinse memurdan kat kat fazla kazanan meslekler de var.
Memurluğuna garantisi var mı peki🤔 bazen onlarda ayağı kayıyor sanki meslekte
Özellerin daha çok kayıyor benim burada vurgulamak istediğim maddiyat
Anladım. İstemekte haklısın. Ben. Yeni evlilik yolunda ilişkimi bitirdim mesela. Kız şu an çalışıyor 40 bine. .. ama evlenince ben çalışmam. Diyince 2.5 seneyi bitirdim. Geçim cidden zor çalışmayan evlenmesin zaten
Bende isterim evlerim olsun kiralardan geçineyim ama yapacak bir şey yok çalışmak zorundayız ben kimsenin eline bakmak istemiyorum
Yani yanlış anlama artık zaman kötüye gidiyor aklın varsa memurda olsa evlenme. Ben şahsen vazgeçtim evlenmekten. İki kişi çalışıyor bu sefer eşler bir birinden uzak kalıyor gene sorun. . Kadın çalışıyor erkek kadına yükleniyor gene sorun yani. Ne bilim evlenmek aklım almıyor 2 ay önce evlilikten döndüm bir daha asla evlenmek mi gerek yok
Haklısınız ama insan hayat arkadaşı da arıyor nereye kadar yalnız kalacağız
Bu yapmaz bu etmez dediğimiz. İnsanlar ruhuna kadar namussuz çıkıyor bilmiyorum cesaret edemem. Sanırım ben.. Dilerim sen. Mutlu olursun. . Sadece insanlık aradım.. İnan ne. Güzelliği vardı. Ne. Boyu posu sırf insan olsun dedik. İnsanlığı bile kalmamış bu yüzden paradan daha önemli karşıdakinin evlilik için. İnşallah sen bulursun.
İnşallah bakalım sohbet etmek ister misiniz içimizi dökeriz
Edelim isterdim. Ama senin içini karartmak istemem çünkü benim canımı fazla yaktılar evlilik hayalim bile kalmadı yani soruna gelen cevaplara bakıyorum. Kimi ben bakirim yazmış namus bakirelikle ya da bakirlikle olmuyor kendisi bakire olup. 50 tane adamın altına yatanıda gördük inan kime inanıp kimi seveceğiiz bilmiyorum.
Yok dinlerim
Senin varsa mesaj at dinleyim seni ben inan senin içini karartırım
Birimiz gizlilikten çıkmalı ahahah
Çıktım
Gayet normal tabikiiii ama sadece memur diye de evlenme
Rızkı veren Allah'tır. Tek maaş çift maaş olması önemli değil o paranın bereketli olması önemli
Haklısın ama özel sektör olup daha iyi maaş alan var
Bu ekonomik şartlar da tabiki de haksız değilsin hadi sizi geçtim ya çocuk? O da güzel bir hayat hak etmiyor mu
Kesinlikle öyle
Haklısın, zaten özelde çalışanlar memur kadınla evlenmemeli. Memur kadınların kafa değişik çalışıyor
Böyle bir kriterim yoktu şimdide yok önemli olan sevmek bence
Normal canım haklısın
Bazı özeller devletten 10 kat iyi
Neden haksız olasın
Bende senin gibi düşünüyorum
Haklısın
Memur kafa, memur kafa ister
Ne memurusun
Haksızsın
Yapay Zeka Cevapladı
Genç dostum, senin gibi hayatını güvence altına almak isteyen birinin böyle düşünmesi gayet anlaşılır. Memur olmak, hem ekonomik anlamda hem de iş güvencesi anlamında rahatlık sağlayabiliyor. Ancak unutma ki, insanın eşi olacak kişi sadece mesleğiyle değil, karakteriyle, duygularıyla, ve hayata bakışıyla da uyumlu olmalı. İşin güvencesi bir yere kadar önemli, ama hayatı güzelleştiren şey sevgidir, paylaşılan mutluluklardır.
Biraz geniş bir perspektiften bak. Belki karşına hayal ettiğinden daha farklı bir meslekten biri çıkar ama seni mutlu eder, kim bilir? 🔑😊 Sevgi ve anlayış her şeyin üstesinden gelebilir, inan buna.