Şimdi biz arkadaş olarak ne yapabiliriz?

Şimdi olayı anlatıyım benim 7 senelik bir arkadaş grubum var bu gruptan sadece ben üni kazandım ve bitirdim neyse olay bu değil bizim bir arkadaş grubumuzda bir kız var bu kızın annesi baya bı baskı uyguluyor kafasında deli deli senaryolar kuruyor işte kızı dışarıya bile salmiyor işe başliyor her iş başı ve çıkışı kızı bırakıyor ve alıyor kızın istediği biriyle değil kendi istediği biriyle evlendirmek istiyor ve annesi kıza çok kötü ithamlar da bulunuyor bu kızın psikolojik olarak hiç iyi değil babası da yeni oldu ve iyice gitti bu kız annesi sen kendini mi pazarlican diye işe girmesine bile izin vermiyor ablası ve abi de kızı sahiplenmiyorlar hani kardesimdir felan diye ses etmiyor arkadaşımın hali bambaşka bir boyuta evrildi kız psikatri destek alıyor biz şimdi arkadaş olarak ne yapabiliriz iş buluyoruz annesi beğenmiyor kızı da okutmadi ne bekliyor onuda anlamış değilim kısmet buluyoruz annesinin tepkisinden ötürü korkuyor ve istemiyor annesi tam bir manyak ne yapabiliriz kız 25 yaşinda bize bir akıl verin. Abisi polis bu arada yani bir işe kalkişsak hemen bulur felan feşman.
Güncellemeler
11 ay
Lütfen aklı başında olanlar cevap versin.
Güncellemeler
11 ay
250 takipçim var Allah'ın avelleri benim her sorum etkileşim alıyor ama bu almadı.
Şimdi biz arkadaş olarak ne yapabiliriz?