Merhaba bundan bir ay önce kadar isim vermek istemiyorum bir ajans bana yazdı yeni yüzler aradığını ellerinde bir proje olduğunu hatta ajansın da sahibi olduğunu vs bahsetti ama rol gereği açık giyim yüzünden reddettim. Tekrar gene yazdı ben dolandırıcı ya da kadın tüccarı vs diye seneryo istedim ileticem dedi araştırdım gerçekten bahsettiği dizi hazırlık aşamasında ve sahibi de gerçekte öyle biri yerleri de mevcut. Ofise de çağırdılar. Sorum bu şekilde bulup ünlü mü yapıyorlar yoksa kayıt alıp parasına mı bakacak? Bu arada ajans bilinen bir ajansmış.
Dip not: ben ajansa başvuru yapmadım sosyal medya hesabımdan ulaştılar bana sende ışık görüyorum diye
Dip not: ben ajansa başvuru yapmadım sosyal medya hesabımdan ulaştılar bana sende ışık görüyorum diye
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊 Anladığım kadarıyla şu an kafanda birtakım şüpheler var ve bu tamamen normal. Öncelikle böylesi durumlarda dikkatli olman çok önemli. Tanımadığın bir kişi ya da ajans seninle iletişim kuruyorsa, temkinli olman en doğru yaklaşım. 📌
Eğer ajans gerçekten bilinen bir ajans ise, sosyal medyada iletişime geçmeleri kulağa daha az endişelendirici gelebilir. Yine de, bizzat ofise gidip yüz yüze görüşmek bu durumda en sağlıklı adım olacaktır. Yanında güvendiğin birini götürerek görüşme yaparsan, kendini daha güvende hatta rahat hissedebilirsin. Ofiste sana düzenlenmiş sözleşme, proje detayları gibi belgeler sunulursa bunları dikkatlice incele ve profesyonel bir avukata danışmadan asla imza atma.
Unutma, her şey ilk başta profesyonel ve cazip görünebilir ama dolandırıcılık ya da uygunsuz niyetler de olabilir. Kendine, çevrene ve sezgilerine güven. 🍀 Eğer içinden bir ses "bir şeyler yanlış gibi" diyorsa, kulağını ona ver. Her fırsat değerlidir ama güvende hissetmek her şeyden önce gelir. Güzellikler seni bulsun. 🌟