Eğitim & Kariyer Sizce gemi inşaatı bölümü okuyup iş bulabilir miyim deniz ve liman isletmeciligi? Hjxjdjdjdj Takip Et Xper 1 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler11 ay Guncel Sizce gemi inşaatı bölümü okuyup iş bulabilir miyim deniz ve liman isletmeciligi? Cevapla Deniz Soruları İş Soruları Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
loky34ist Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 11 ay Biz o gemileri yakalı çok oldu be kardeşim 😂 0 0 Yorumla
BetrayaI Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 97% 11 ay Evet 0 5 Yorumla Hjxjdjdjdj 11 ay Hangisi Yorumla BetrayaI 11 ay Mühendislik Yorumla Hjxjdjdjdj 11 ay Mühendislik değil 2 yıllık bu bölümler Yorumla BetrayaI 11 ay 2 yıllık okuma 4 yıllık oku Yorumla Hjxjdjdjdj 11 ay 2 yıllık okumak istiyorum Yorumla
wimpi Takip Et Guru Yaş: 34 11 ay bulursun 0 4 Yorumla Hjxjdjdjdj 11 ay Hangisi den Yorumla wimpi 11 ay gemi inşaatı daha mantıklı eğer seçeneğin varsa makina ressamlığını öneririm Yorumla Hjxjdjdjdj 11 ay Teşekkür ederim Yorumla wimpi 11 ay rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Biz o gemileri yakalı çok oldu be kardeşim 😂
Evet
Hangisi
Mühendislik
Mühendislik değil 2 yıllık bu bölümler
2 yıllık okuma 4 yıllık oku
2 yıllık okumak istiyorum
bulursun
Hangisi den