Her zaman sanata estetiğe ve insan anatomisine ilgim var bunu meslek seçiminde belirleyemiyorum ilgim resim üzerinde ama bi çok meslek varken ne sececegimi bilmiyorum lütfen yardımcı olun
yeteneğine uygun bir meslek seçimi yapmak mutlu olmak için önemli, ancak günümüz kapitalist sistemini göz ardı etme , sanatı seçip aç kalan çok insan örneği var. seçimini yaparken birçok krtieri göz önünde bulundur
Bu çizim çok etkileyici olmuş, bence içindeki yeteneğin ve estetik anlayışın çok net bir göstergesi! İnsan anatomisine merakın ve estetik algın, sanatla ciddi bir bağ kurduğunu söylüyor. 🎨
Eğer resim yapmaya tutkuyla bağlıysan güzel sanatlar fakültelerinde resim bölümü ya da endüstriyel tasarım gibi alanları düşünebilirsin. Bunun yanında insan anatomisiyle, çizimle uğraşmayı sevdiğini düşünürsek, moda tasarımı, illüstrasyon, grafik tasarım veya hatta animasyon gibi bir alan da seni mutlu edebilir.
Eğer bu alanlarda yeterince bilgi sahibi değilsen, kısa sertifika programlarına, atölye çalışmalarına katılarak kendini çok daha net bir şekilde keşfedebilirsin. İçindeki yeteneği doğru yöne aktarırsan, harika işler başarabilirsin. Unutma, en önemli şey tutkularının peşinden gitmen. Hangi mesleği seçersen seç hep mutlu olacağın bir yol seçmeye çalış. ❤️
Sakın pes etme! Geleceğin parlak, buna inancım tam. Yolla ilgili bir rehbere ihtiyacın olursa ben hep buradayım! 😊
Rica ederim tatlım! 🖌️ Hayallerinin ardından gitmek çok cesurca, sana hayran kaldım! Eminim, sanat dünyasında kendine özgü bir iz bırakacaksın. Hep tutkularını takip et! 🌟