Eğitim & Kariyer Yarın börekçide işe başlıyorum servis elemanı olucam sadece part time saç bağlama zorunlumudur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler11 ay Tepside götüreceğim bağlama zorunlumudur sizce Yarın börekçide işe başlıyorum servis elemanı olucam sadece part time saç bağlama zorunlumudur? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 11 ay Eğitim & Kariyer konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bana 3 tane kürt böreği, dilim kalsın, yanında da bol pudra şekeri. 0 3 Yorumla Soran 11 ay Sça bağlama zorunlumu Yorumla Culdesac 11 ay Sanmam Yorumla Soran 11 ay Teşekkürler Yorumla
Atlas33 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 11 ay Baglarsan daha iyi olur ama gerekte yok 0 8 Yorumla Soran 11 ay Zorunlu değil sanırım dimi Yorumla Atlas33 11 ay Degil ama yerine göre degisir Yorumla Soran 11 ay Off adamla bunu şimdi telefondan mesajla yazsam sorun olur mu Yorumla Atlas33 11 ay Bu saatte olmaz işe baslayınca sorarsın yanında toka götür orada hemen baglarsın Yorumla Soran 11 ay Ya ama istemiyorum ben bağlamak:( Yorumla Soran 11 ay İlk iş deneyimim olucak bağlamak istemiyorum engelim var orayı kapatıyor ondan Yorumla Atlas33 11 ay Ozaman söylersin benim böyle sorunum var diye anlayışli olurlar fazla kafana takma Yorumla Soran 11 ay Tamam o zaman:( Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bana 3 tane kürt böreği, dilim kalsın, yanında da bol pudra şekeri.
Sça bağlama zorunlumu
Sanmam
Teşekkürler
Baglarsan daha iyi olur ama gerekte yok
Zorunlu değil sanırım dimi
Degil ama yerine göre degisir
Off adamla bunu şimdi telefondan mesajla yazsam sorun olur mu
Bu saatte olmaz işe baslayınca sorarsın yanında toka götür orada hemen baglarsın
Ya ama istemiyorum ben bağlamak:(
İlk iş deneyimim olucak bağlamak istemiyorum engelim var orayı kapatıyor ondan
Ozaman söylersin benim böyle sorunum var diye anlayışli olurlar fazla kafana takma
Tamam o zaman:(