Ailem kütüphaneye gitmemi istemiyor?

18ime yeni bastım ve kütüphaneye gidiyorum YKS için. sabah rimel ve dudak kalemi sürdüm ve saçımı kendi halinde açtım. Kütüphaneye gittim eve döndüm zaten yorgunum annemle babam sabah görmüş beni bana koca aramaya mı çıktın diye sordular.
Bakın saatlerdir sabah 8den 5e kadar full kütüphanedeydim arkadaşlarımı falan çağırmadım tek başıma gittim ders çalıştım yemek yemeye bile çıkmadım sabah kahvaltı yaptım sadece ve çikolata falan yedim ders çalışırken eve geldim ve duyduğum ilk cümle.

Benim saçım dalgalı kıvırcık arası bişey ve sırf saçımı açtım diye bana bu muameleyi yapıyolar. Sınav stresi bi yandan bu cahil dünya görmemiş ailenin stresi bi yandan gerçekten ne yapacağımı şaşırdım. Çok istiyorsan verelim seni kocaya diyorlar ve bugun ilk defa duymadım bunu 2 yıldır bunu söylüyorlar. Sanki çalışmaya değil de başka bir şey yapmaya gidiyormuşum gibi bi muamele görüyorum ve şimdiye kadar güvenlerini kıracak hiç bir şey yapmadım.

Hiç sevgilim falan da olmadı. Erkek arkadaşım bile yok. Ve başarılı bir öğrenciyim fen lisesi de kazandım ama yaranamıyorum. Gerçekten çıldırıcam en son sürekli duymazdan geliyorum az kaldı kurtulacam diyorum ama artık dayanamıyorum bunların sinirinden stresinden ders çalışma hevesim de kalmadı. bana bi yol gösterin ne yapayım kütüphaneye gitme diyorlar evde çalış diyorlar evde de 6 kardeşiz ve en büyükleri benim çalışma ortamı yok ne yapıcam şaşırdım artık

Ailem kütüphaneye gitmemi istemiyor?