sizce ne yapayım?
evet çalış
hayır çalışma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
sizce ne yapayım?
Merhaba, laftan anlamayan ya da konuşma tarzı bozuk insanlarla sık sık muhatap olabilirsiniz yani müşteri bazında. Psikolojinizin sağlam olması gerekir bu tarz durumlara karşı en başta bence.
Cevap
2Cevap
Hee şey işsizlikten iyidir. Daha iyi bir iş bulursan ama arkana bile bakma
neden myle dediniz
Yani hocam, temsilcilik zordur çünkü insanla muhatap olursun ve ben insanların müşteri temsilcilerini hal hatır sormak için aradığını görmedim. Hep şikayet duyacaksınız ve sinirli insanlarla muhatap olacaksın. O yüzden kolay değil.
evet haklısınız ama iş bulamadım masa başı bir türlü. belimde sorun var diye ayakta bile duramıyorum burası bir tık daha iyi gibi geldi. önceden de müşteri temsilcisi olarak çalışmıştım ama orada irek satış yapmam gerekiyordu en azından burada öyle bir sorumlulupum olmayacak. biletle sorun yaşayanlar arayacak genelde
Hocam dediğim gibi, her is işsizlikten iyidir. Hayırlı olsun diyelim :)
Size de çok geçmiş olsun tabi🙏
teşekkürler siz daha önceden bu işte çalıştınız mı
Yok. Ben öğretmenim. Sadece bu mesleği yaptım
anladım teşekkür ederim
Rica ederim 🙏
İşsiz olmaktan iyidir
hangi firma o önemli
nasıl yani orta popülerlikte
0850 333 3535 olanmı
evet sence ne yapayım
torpil yaparım? çalışılır. ciddiyim
hayır zaten bugün başladım işe ben
hangi bölge? sakıncası yoktur söle yahu
İzmir ?
ciddiyim, nerdeysen, bi sıkıntın olursa en üst perdeden çözeriz işini. ayrıca bu firma mevcut en iyi firma şu andaki.
evet İzmir
ok
neden sordun
ya şimdi şöyle, ben de eski Pamuk kaleciyim ve şu anda hemen hemen her ilde pk. nın hizmet verdiği herkesi tanırım. biraz zor bir iş ama eskiden Pk bünyesindeydi şimdi bildiğim kadarıyla taşeron firma üstlendi bu işi. müşteri talepleri kaybolan eşyalar biletle ilgili sorunlar kargoda yaşanan sıkıntılar unutulan eşyalar vesaire vesaire insanlarla uğraşmak zaten zordur
Bir de İzmir'in bir dezavantajı var patronlar başında. ama çalışılır mı çalışılır gene de dediğim gibi ihtiyacın olursa yaz
evet nedense hep bir valiz kayboluyor veya biletle ilgili sorunlar oluyor firma mı kötü acaba
firma kötü değil sen diğer firmaları bir görsen. Bir de eski genel müdürü gitti 3 yıldır biraz boşladılar direkt patronlar ilgileniyor bu işlerle en üst kademe olarak bababalım'lar. aslında Denizli orijinli firma biliyorsun.
dediğim gibi zor bir iş neden zor insanlarla uğraşmak zor.
yapılmaz mı yapılır çünkü sen yapmazsan başka biri yapacak 🤷♂️
masa başı olduğu için seçiçem işte ya napim valla. başka ulaşım firmalarıda var müşteri temsilcisi arayan en iyisi hangisi sence
tabii ki Pk şu an halihazırda mevcut en iyi turizm firması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?