Ben dershaneye gitmiyorum acaba bir seferligine arkadasimin gittiği dershaneye gitsem beni bir kereligine denemeye alirlar mi? Kendimi denemek istiyorum nasıl basarabilcej miyim diye ygs ye hazırlanıyorum
Siz ce olur mu?
Siz ce olur mu?
bence git bir konus bir bende öyle yapardım dersaneye giderdim kendi dersanemin dısındakilere gider giredim sınav ücretini verirdim arkadasınn dersanesi olmassa baska dersane olur böyle seylerde atılgan ol cekınme dostum
Ücret ne kadar mesela
3-5 lira birşeydi hatırladıgım kadarıyla 5 tl verdiğimi hatıramıyorum da 3.5 tl oluyor genelde dostum
Anladım teşekkür ederim
rica ederim dostum basarılar..
ücretsiz deneme sınavlarını takip et birden fazla sınava gir kendini test et sorunolacağını sanmıyorum başarılar
İnşallah amin saol
Bakalım gidip sorcam inşallah olur saol
Dershanelerin son deneme dönemlerinde ygsden önceki seri denemelerde belli bir ücret ödeyerek son seri denemelerin hepsine girebiliyorsun :)
Ücret ne kadar mesela
18 deneme oluyorsun ya da dershaneye göre değişiyor en az 10 deneme oluyorsun 15 20 lira arası
Dersane zaten öğrenci çekmek için de misafir öğrenci alıyorlar.. Müdürden bir izin kağıdı alıp tüm gün derslere girebilirsin :-)
Sadece denemeye girmek istiyorum izin verirler dimi
Cevap
3Cevap
Misafir öğrenci olarak derslere bile girersin yani sen ne diyon. D sınavda sıkıntı hiç yok dolu olmayan bir sınıfta kitapcık ve optik istiyeceksin verirler sana öğretmenlere söylersen yardımcı oolur
Ciddi misin inşallah alırlar kendimi deneme istiyorum
alırlar
alırlar git konuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar