Bazen yanlış evliliği erken yapınca da erken mi olmuş acaba diyor. insan:)) mesele doğru insanı bulmak yaş önemli değil 40 li yaşlar kendini en bulduğum yaşlar aslında ozel yaşlar. Ha kötü yanı kimseyi begenmeyebilirsin fazla farkındalık oluyor çünkü 🤣
11 Yorumla
Soran1 yıl🙏
En İyi Cevaplar
Başka meslek mi yoktu acaba?
yazık günah ya
evcil hayvanlara para ile bakıyorlar. .. bedava olsa.. aç kalırlar... parayla Baksalar... yüzde 80 ünde para yok..
üstüne bide Sokak hayvanları var... onlarda can taşıyor. para ile baksan olmaz parasız baksan olmaz
hem veterinerin ve çalışanların vicdanı hem sokakta bulan gören insanların vicdanı Sokak hayvanlarının canı evcil hayvanların fakir aileleri
yok ya
ben istemem020 Yorumla
Soran1 yılŞaka mısın
- 1 yıl
yok çok gerçeğim
öyle değil mi?
bir Kanarya muz vardı
parasız pulsuz 5 bin verdik veterinere
ilaç milaç. öldğ gitti
Bi yediğimiz kurum ekmekle kaldık
otur bir düşün bence
hayvanın evde ne işi var
doğal ortamda özgür olmak yerine
kukla gibi
devletin Sokak hayvanlarına ve sahiplerinde para olmayan ev hayvanlarına sınırsız bakım tedavi yapması gerekir. onlar da Yaradanın yarattığı can
ama nerde varsa para özel veteriner bakar yoksa yok
devlet hayvan hastanesi sadece kısırlaştırma yapar o kadar
ben mi şakayım
evde hayvan besleyenler
onlarca bin TL ye Yaradanın yarattığı canı tedavi eden veterinerler mi?
ha şu olsa tamam
devlet özle veterinere ihtiyacı olan canın tedavi masraflarının tamamını verir
oldu o zaman
ona lafım yok
baş tacı - 1 yıl
meslek ya da farklı konularda tecrübe edinmek ya da görüş sahibi olmak için fiziken denemek, tecrübe etmek gerekmez
örnek olarak 1. defa veterine gittim ama binlerce hayvan dostu paylaşımlarını okudum, belki yüzlerce hayvan gördüm, belki onlarcasını sevdim
biraz okumak, biraz kafa kullanmak, biraz kuran hakıında bilgi sahibi olmak yeterli geliyor bana
akıl süzgeci diye 1 kavram var
benim dahilmhwr düşünceyi dikkatlice alın ve akıl süzgecinden geçirin
doğru olanı kabul edin ve ona ihtiyacınız var ise uygulayın
20 yaşında 1 günlük tecrübe edinmemiş nice insanlar varken 16 yaşında 6 yıl tecrübe edinmiş insanlar var
yaştan çok yaşanan hayatlar ile ya da yaşarken tecrübeleri içeri çokça yaşamına dahi eden kişilikler ile ilgisi var
fikirlerim ve ben tartışmaya açıktır
yaşıma taıklamyın
- 1 yıl
Benim tecrübeden kastım hayat tecrübesi değil meslek tecrübesi herşeyi öngörür gibi konuşmanız soru soran bayan bu mesleği yapmak istediğini söylemiş siz konuyu bambaşka yerlere getirmişsiniz geçende bir soruda tekrar gördüm yine böyle şeyler yazmışsınız yani 20 yaşında her meslek hakkında bu tecrübe saçma değil mi o mesleği yapmadınız o mesleği yapan birilerini ya tanıyor ya da tanımıyorsunuz kulaktan dolma bilgiler ile yorumluyorsunuz bence ne yapsın insanlar o zaman onu yapma bunu yapma herşeyi ince ayrıntısına kadar düşün böyle hayat yaşanmaz
- 1 yıl
fazla takılmayın... akıl süzgecinden geçirin öyle karar verin ya da başkasının düşüncesini yok sayın
veterinerlik konusunda düşüncelerim aynı
insani ve vicdani yönden kesinlikle kabul edemediğim hizmeti veriyorlar ya da vermek zorunda kalıyorlar
basit mantık iş, meslek para kazanmak için yapılır
maalesef para kazanmazsan bu içinde yaşadığımız dünyada yaşayamazsın
ne bilim bana göre öyle araba ütetmenin vicdani boyutu yoktur... Dr ya da vet hekim olanın vicdani boyutu vardır
100 hastaya bakarsınız 10 unun durumu yoktur para almazsınız
Allah razı gelsin... dualar sizinle olur
iyi güzelde
yanın sınırlar içinde onlarcası, yüzlercesi (Yaradanın can verdiği canlılar) parasızlıktan can çekişiyor Ken nasıl vicdan yapılmayacak
vicdan yapıp hepsine sağlık dağıtmak gerekir... o zaman da sağlık dağıtan para kazanamaz
bilemiyorum
tercihen başka meslek seçin
can dostu canlılara doğal ortamında iyi bakın, tedavi edin-ettirin
diğer meslek ne indiyse söyleyin biraz onun hakkında da yazayım bir şeyler
Benden söylemesi elaleme bakarsan hayatı yaşayamazsın onlara göre her meslek boş herkes evlenmeli bir an önce işe girmeli kimse kimsenin şartlarını bilmeden boş boş konuşuyor ayriyeten evliliğe gelirsek 20 yaşında evlenip 5 yıl sonra boşanan var 50 yaşında evlenip sonsuza kadar mutlu olan var bunlar kader kismet işi
31 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısın 🙏
- Eğitim & Kariyer konusunda 626 cevap paylaştı.
1 yılHer şey çok geç kaldın desek Okulu mu bırakacaksın hatun Hayır bırakmayacaksın hepimizin yolu farklı hepimizin hayatı başka akıyor senin hayatın böyle akmış bir yerden başlamışsın belli bir noktaya kadar getirir misin Devam et işte Ne diyelim Allah işlerini kolay kılsın
23 Yorumla- 1 yıl
... belli bir noktaya kadar getirmişsin*...
Soran1 yılAmin teşekkürler
- 1 yıl
Şu an tam olarak kaçsın
Durumun nedir
Bölümü kazandın okuyor musun mesela
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
1 yılNeye geç mi kalacaksınız?
Çocuk sahibi olmaya mı? Eğer bedeniniz izin vermezse, evlat edinilmeyi bekleyen çocuklar var.
Aşk'â mı evliliğe mi? Huzurevlerinde evlenen 100 yaşındaki amcalar teyzeler hala haberlerde
Paraya mı? Emeklilikten sonra çalışıp para kazanmaya devam eden bu kadar çok insan varken...
Nefes alındığı sürece hiçbirşeye geç kalmış sayılmazsınız. Sadece hayat dersinin teorik kısmını biraz uzun tutmuşsunuz. Pratikle arayı çabucak kapatırsınız...
11 Yorumla
Soran1 yıl🙏
Hayatın senin önüne ne zaman ne çıkaracağını bilemezsin. Ama neyi bilebilirsin? Veteriner hekim oldun ve çok güzel bir başlangıcın tam başındasın. Hadi tadını çıkar!
21 Yorumla
Soran1 yıl🙏
- Eğitim & Kariyer konusunda 413 cevap paylaştı.
1 yıl
- Sence geç mi?
11 Yorumla
Soran1 yılSüpermiş
Yoo hiç de geç değil yeter ki iste hayatta zaten neyin ne olduğunu anlamışssındır hayallerinin peşinden git
11 Yorumla
Soran1 yıl🙏
Bu Türkiye şartları , denilebilir. Hakkınızda hayırlısı olsun 📚
11 Yorumla
Soran1 yıl🙏
1 yılTolstoy'un bisikleti misali, hayatta hiç bir şey için geç değildir.
11 Yorumla
Soran1 yıl🙏
Eğitim & Kariyer konusunda 375 cevap paylaştı. Kesinlikle değil,
İnşallah güzel bir yuva da kurarsın
11 Yorumla
Soran1 yılAmin teşekkür ederim
1 yılŞu zaman için zamandan mutlu olmuyorsan geç kalmışsındır olgulardan değil
12 Yorumla
Soran1 yılWhat
- 1 yıl
Zamanın keyfini çıkar takılma bunlara, vakti gelince olur
1 yılHala gençsin takılma erkekler 40da çöker ama kadınlar 30 gibi olurlar
11 Yorumla
Soran1 yıl🙏
1 yılSalla gitsin zaten neye yetişeceksin ki kovalamayınca kendi gelecek her şey
12 Yorumla
Soran1 yılDi mj
- 1 yıl
Bende aynı durumdayım bakma sen hayatından zevk almaya bak gez toz eğlen
1 yılBen 32 yaşındayım, kız arkadaşım bile olmadı bırak evliliği. Geç kaldığımı hissediyorum. Uzun boylu, ortalama görünümlü, ahlaklı, merhametli, tahsilli, iyi maaşlı ve entelektüel biriyim. Ne var ki kızlar benimle konuşmuyor. Serseri, gayr-ı ciddi tipler arıyorlar olsa gerek.
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 979 cevap paylaştı.
1 yılasla. evlenmek hayatında birlikte yaşamak istediğin erkeği topluma bildirmekten ibaret. sorun annelik içgüdüsü. ve hayvanları çok sevenlerde git gide kayboluyor veteriner hanım
10 Yorumla
1 yılNeye göre geç kime göre geç. Senin için müsait oldugun gerçekleştirdiğin vakit neyse uygun olan vakit o dur. Çevreni umursama
11 Yorumla
Soran1 yıl🙏
1 yılKendinize haksızlık etmeyi bırakın hiçbir şey için geç değil. hayatın sonuna kadar her şeyi yapmayı deneyebilirsiniz :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl2 yaşında bir minyatür pinscherim var hiç bir şey için geç değil
11 Yorumla
Soran1 yıl🙏
her şey için geç olan tek vakit ölüm kapımızı çaldığı zamandır. Böyle düşüncelere kapılmadan hayatının tadını çıkar. 😌
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen şöyle şu an annem sosyoloji okuyor ve arkadaş çevresi benden geniş hergün eğleniyorlar neredeyse istedi ve yaptı
Eğitim & Kariyer konusunda 371 cevap paylaştı. Her şey için geç denmez ama zaten evliliklerin bitme noktasına geldiği bu devirde o yaşta zor evlenilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlenmek çocuk sahibi olmak gibi hedeflerin yoksa okula ve sonra işine yoğunlaş.
Çocuk sahibi olmak istiyorsan hem çocuk yap hem kariyer yap.
Kadınlar için maalesef belli bir yaştan sonra çocuk sahibi olmak sıkıntı.
16 Yorumla- 1 yıl
Erkekler içinde sıkıntı 40tan sonra zor
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld 70 yaşında dedeler bile evlenmek için bakire kız istiyor. Elbette 30 yaşında bir erkekle 70 yaşında bir dede bir olmaz fakat bir erkek 70 yaşında bile olsa çocuk sahibi olabilir. Benim urfali bir arkadaşım var onunla beraber amcasını parka götürüp oynatıyoruz. 😅😂🤣🤣🤣
Şimdi 70 yaşında dedeler bile niye evlenmek için bakire kız istiyor anladın mı?- 1 yıl
O 70 yaşındaki dedelerin sapıklığı arsızlığı 70 yaşındaki dedenin yürümeye gücü mü var. 70 yaşında dede çocuk sahibi olamaz geç bu hayalleri 30luk amca senin bile üremen bitiyor. Erkeklerin 35ten sonra performansı düşer 40ta keyifsiz iktidarsızlık başlar. Urfalı arkadaşınla dedeyi parka götürüp çocuk yaştaki kızlara sarkıntılık etmesini saplıyorsunuz yani pis sapıklar iğrenç varlıklar. 30 yaşındaki kadın 70 yaşındaki dedeyi öldürür. Kadın değil 30 50sinde bile şansı vardır. Ama sizin bir kez andropozunuz başladı mı hayaller suya düşer.
70 yaşındaki dedelerde sizde anca düz duvara tırmanırsınız ahlaksız arsız erkek müsveddeler siz kim bakire kız kim soysuzlar. Bakire kız bakir genç erkekle evlenir sizin gibiler parkta tacizci diye kovalanır dayak yer. Artık kadınlar genç erkek istiyor neden istediğini anladın mı sizin gibi pis iğrenç sapık güçten düşmüş olmuyorlar ulan arsız ulan hadsiz sapık sen şu yorumu yazarken utanmadın mı yüzün kızarmadı mı 70lik koz bakire istiyor diyebiliyorsun hadsiz köpek elalemin masum temiz kızı dedenize mi kaldı Allah size hesabını sorsun sorsun bu lafların en pis kadına denk gelin üçünüzde - 1 yıl
O kalın kafan şunu alsın bir kadın çocuk sahibi olur ama erkek 40tan sonra çocuk sahibi olmaz. Sizin çer çöp olmuş dedenizde sende parkta küçük kızları taciz edersin utanmadan buraya yazarsın ne arsız ne pis yaratıklarısınız şu yorumu yazmaya utanır insan Allah çarpacak sizi
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld Ne saçmalıyorsun sen?
Ali ağaoglu veya Acun kaç yaşında sanıyorsun? Ali ağaoglu 71 yaşında ve adamın birleşmiş milletler gibi haremi var. Bak harem diyorum öyle üç beş kız değil. Aynı şekilde Acun kendinden 30 yaş küçük biriyle evlendi. Şimdi benim eşim olacak kız daha doğmadı mı diyorum? Sen bana laf yetiştirmek yerine Paraya tapan para için zengin erkeklerin altına yatan hemcinslerine laf söyle 👍
Ben olanı söylüyorum 70 yaşında bakire kız istiyorum demiyorum. Yaşı yaşıma boyu boyuma huyu huyuma uygun olsun diyorum ben.
Gelelim performans olayına biz erkekler 30 ila 40 yaşına kadar yükselme gelişme dönemi yaşıyoruz. Kendine iyi bakan sağlıklı bir erkek belkide 45 yaşına kadar gelişim sürecine devam eder. Kötü alışkanlıkları olan erkekler 30 yaşında bile çöker. Hatta kotü alışkanlıklarına Birde bakim beslenme kötü olursa hepten gümler. Ama benim gibi zinadan uzak durup beslenme dinlenme ve sporuna dikkat ederse 50 yaşında 60 yaşında bile çok rahat baba olabilir.
Lafi kıçından anlayıp Bana saldırma 👍 olabilir dediğim şeyler savunduğum ve istediğim şeyler değil.- 1 yıl
70 yaşındaki dedenize kimse bakmaz. Siz sapık gibi ava çıkmasanız kızların peşine düşmeseniz hiçbir şey olmaz. Ali Ağaoğlu’da muhteşeme örneğiniz adam battı hani genç Kızlar nerede? Hepsi gitti kayboldu kaldı yanındaki kendi yaşındaki karısıyla Kızlar aşkından mı bakıyor buruşuk bedeninize mi bakıyor. 70 yaşındaki dedenizin parası mı var parka çıkarıyorlarmış milletin kızına çocuğuna sarkıntılık yapıyor ediyorsunuz sizi kovalayıp öldürürler demedi deme çok dolaşmayın dedenizle küçük kız peşinde. Kendine iyide baksan 35te 40ta düşüştesin. Burada geçen kadın sordu kocası 40 yaşında kendisi 33 iş görmüyor diyor artık. Ayrıca kendine bakan beslenen kadında 40 yaşında doğum yapar. Kusura bakma da ne kadar beslenirsen beslen biyolojik saatiniz var 40tan sonra baba olamıyorsunuz 60ta komple işiniz bitiyor çevrende 60 yaşında baba olan yok gelmiş hala iyiyim diyorsun. Gayette istediğin şeyler ama olmayacak elini çabuk tut 35te performans yavaş yavaş düşecek 40ta bitecek sonra çocuğun olmayacak zaten bilim diyor bunu
Eğitim & Kariyer konusunda 616 cevap paylaştı. cocuk icin gec oldugu kesin ama herseyin icin gec degil.. cocuk her turlu riskli.. yumurta sayimi hastane sureci down sendromu vs vs..
12 Yorumla- 1 yıl
O dediğin riskler yaşlı erkeklerde oluyor kadının yumurtaları menepoz girmediği sürece sağlıklıdır
boş ver ne güzel kariyer yapmışsın bazı şeyleri evlenmeden de yaşarsın
10 Yorumla
1 yılBunu zaman gösterecek, geriye oğru anlaşılr bazı şeyler
10 Yorumla
1 yılGec olsa ne olcsk vazmi geçecek sin
Artık bir yola girmişsin onu sorgulamak yerine elindeki ile ilgili hayal kur
11 Yorumla
Soran1 yıl🙏
1 yılHayır değil, kendinizi ne zaman hazır hissediyorsaniz evlenebilir siniz
10 Yorumla
1 yılHayat senin hayatın, geç olduğunu düşünmüyorsan değildir balım dert etmeyin yaşı 😌
10 Yorumla
1 yılgeç değil. tam vaktidir belkide. yaşa hayatini. mesleginde hayirli olsun
11 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler
1 yılBence acele et kuzum. Menapoza girebilirsin. Anneannem 43 yaşında, teyzem ise 46 yaşında menapoza girmiş. Bende 40'lı yaşlarımın başında menapoza girerim diye tahmin ediyorum
22 Yorumla- 1 yıl
@winxx00 bazılarında erken olabiliyor.
Eğitim & Kariyer konusunda 396 cevap paylaştı. Geç kalmışsın gibi değil de, kendini kasıtlı olarak her şeye geç bırakmışsın gibi geldi.
00 Yorumla
1 yılKim kara veriyor hangi yaşta neyi yapacağımıza? Erken ya da geç olan bit şey yoktur. Doğru zaman vardır.
10 Yorumla
1 yılİki şey soyleyim. Kesinlikle kız kalma. Yasa hayatını. Ikiciso hayat kısa her an ölüm gelebilir kıymetini bil.
10 Yorumla
1 yılBence istediğinizi dilediğinizi yapın ohh mis gibi.
10 Yorumla
1 yılHiç bir şey için geç değil ama çocuk istiyorsan yumurta dondurma vs yap
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCok gec degil ama her sey zaman inda guzel
12 Yorumla
Soran1 yılÖyle doğru. Ama evlenip boşanan ve bekar kalanları görünce bu söz havada kalıyor biraz
Cevap sahibi1 yılDemir tavinda dovulur
boş ver insanları abla
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılHiçbir şey için geç değildir
10 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 348 cevap paylaştı.
1 yılYooo hedeflerin var daha ne
10 Yorumla
1 yılÇocuk için geç ,
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılHiçbir şey için geç değildir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGeç değil de zaten evlilik bu devirde çok zor. İnsan kimseye güvenemiyor
10 Yorumla
1 yıl40-50 yaş arası kadınlar çekici
10 Yorumla
1 yılEvlendin evlendin evlenemedin çocuk olmaz
11 Yorumla- 1 yıl
Menepoza kadar zamanı var
1 yılevlenme zaten bekarlar daha mutlu
10 Yorumla
1 yılEvet geç ama çocuk için, eş sevgili bulunur
10 Yorumla
1 yılHayır.. harikasın
11 Yorumla
Soran1 yıl🙏
1 yıl40 tamı mezun olucan sen şakamı sın cidden
02 Yorumla
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
Neden 40 tan sonra 40 kadar aklın nerdeydi
1 yılNe zaman mezun olcan?
03 Yorumla
Soran1 yıl40 yaşımda inşallah
- 1 yıl
Yılı soruyorum kaç yıl sonra?
Soran1 yıl1 senem bitti 4 senem kaldı
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılYani çok erken sayılmaz
05 Yorumla
Soran1 yılOnu biliyorum
- 1 yıl
Ama mutluysan sıkıntı yok
Soran1 yılİyiyim
- 1 yıl
Başarılar dileyelim sana o zaman 👍👍
Soran1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(36-45)1 yılHiç bir şey için geç değil seks için bile
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 867 cevap paylaştı.
1 yılYani biraz geç sayılır..
00 Yorumla
1 yılHer şey için tam zamanı👏💯
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 309 cevap paylaştı.
1 yılSeni tanımaya TALİBİM 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet cok gec baska meslek mi bulamadın
01 Yorumla
Soran1 yılMesleği seviyorum
1 yılBence geç değil
11 Yorumla- 1 yıl
Bişe sorabilir miyim size
Hayır değil
10 Yorumla
1 yılGeç değil
10 Yorumla
1 yılBirini bulduysan hiçbir şey için geç değil
10 Yorumla
1 yılhiçbir şey geç değil
10 Yorumla
1 yılŞimdi yaşın kac ve acıköğretimden mi?
03 Yorumla
Soran1 yıl35
Açık öğretimden veteriner hekimlik yok yalnız- 1 yıl
35 yasında hâlâ üniversite garip o zaman başka bölümden geçtin herneyse senin adına sevindim ve motivasyon kaynağısın bence 😇🧿🥰
Soran1 yılBu yaşlarda okuyan çok. Ayni yaşta erkek bile var. Tesekkurler bu arada
Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok uzun okuma
04 Yorumla
Soran1 yılBirinci seneyi devirdim ama
Soran1 yılNapim yani anlamadım
Tabi ki değil
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem